Бербатов: Ако Юнайтед не вземе точните футболисти, ще страда

"Тен Хаг остана заради ФА Къп", смята бившият нападател

Бербатов: Ако Юнайтед не вземе точните футболисти, ще страда

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира процесите в клуба, мнението си за мениджъра Ерик тен Хаг и очакванията около бъдещата селекция на „червените дяволи“.

„Най-големият плюс за Ерик тен Хаг да остане в Манчестър Юнайтед е, че спечели ФА Къп и това му даде нужното спокойствие. Може да не се е стигнало до разбирателство с други треньори и в крайна сметка се казва – нека продължим с този човек. На самия финал играхме по-добре от Сити. Друг въпрос е дали те играха слабо или ние просто ги изненадахме“, заяви бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

„Следя с интерес кои футболисти ще бъдат привлечени. Важното е да са правилните футболисти, за правилните позиции“, каза още той.

„Бруно Фернандеш е достатъчно доказано име, за да има свое собствено име и да опонира на самия Кристиано Роналдо и да му каже, че е минал някаква граница. Според мен Тен Хаг харесва Бруно доста, той е много добър футболист“, заяви той.

„Сър Джим Ратклиф дава репутация на влиятелен и успешен бизнесмен, особено на хората, на които делегира правата и ангажиментите. Ако Манчестър Юнайтед не вземе точните футболисти, отново ще страда“, заяви Димитър Бербатов.