Президентът на Салернитана дръпна здраво конско на футболистите

Той потвърди, че Булайе Диа е изваден от първия отбор

Президентът на Салернитана дръпна здраво конско на футболистите

Президентът на Салернитана Данило Йерволино изнесе лекция на отбора за тяхното „неприемливо“ скорошно представяне и поведение, потвърждавайки, като потвърди, че Булайе Диа е изваден от първия отбор.

Салернитана е на дъното на таблицата в Серия А и ще се нуждае от истинско чудо, за да избегне изпадането в Серия Б.

Нещата не се подобриха особено при третия треньор от кампанията Фабио Ливерани, след като Пауло Соуса и Филипо Индзаги вече бяха уволнени.

Президентът Йерволино посети тренировъчната база в понеделник заедно с главния изпълнителен директор Маурицио Милано и според докладите той е разговарял с треньора Ливерани и отбора в продължение на час и половина.

Изявление беше публикувано от клуба, в което се потвърждава, че президентът „поиска максимални усилия и професионализъм, повтаряйки категорично, че скорошното поведение е неприемливо“.

Споменато бе и за нападателя Булайе Диа, за когото Ливерани твърди, че е отказал да влезе от пейката по време на последните 10 минути на мача от Серия А срещу Удинезе. В отговор на този отказ Салернитана обяви, че Диа отсега нататък ще тренира отделно от останалата част от отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки