Efbet bonus "Събитие" - уникалният бонус, който продължава да съществува

Вижте подробности

Efbet bonus "Събитие" - уникалният бонус, който продължава да съществува

Българската хазартна компания efbet е един от лидерите на пазара у нас. Операторът привлича клиенти не само с добри коефициенти, но и с примамливи и разнообразни промо оферти. В тази статия ще обсъдим един конкретен Efbet bonus, който определено прави впечатление - бонус “Събитие”. В следващите редове ще поговорим за това предложение на ефбет и ще дискутираме защо то е уникално за България. 

Какво представлява бонус “Събитие” на efbet? 

Със сигурност можем да определим бонус “Събитие” на efbet като един по-различен бонус, тъй като той “излиза” от границите на онлайн пространството. Обяснено по този начин, това е оферта, която потребителите могат да получат, присъствайки на някое от физическите събития на бетинг компанията.

Тук е моментът да напомним, че бизнесът на efbet не протича единствено в интернет. Напротив, бетинг брандът има физически обекти из цялата страна - както казина, така и спортни барове. Там често протичат определени събития, където един потребител евентуално може да спечели и въпросния бонус, за който говорим тук. А след това да го разиграе в интернет в онлайн платформата на компанията.

Какъв е размерът на бонус “Събитие”?

На този етап бонус “Събитие” на ефбет все още е на стойност 20 и 50 лева, които операторът предоставя на избраните късметлии под формата на безплатен залог (free bet). В същото време размерът на максималната печалба е пет пъти направения залог, което означава, че ако вашият бонус е в размер на 20 лева, например, тогава максималната позволена печалба е 100 лева.

От efbet също така поставят условие, че получавайки съответния безплатен залог от 20 или 50 лева, вие сте задължени да го изиграете на пазар, чийто коефициент е поне 1.50. Важно е да знаете, че залогът не може да бъде разпределян на части, т.е. - трябва да бъде изигран наведнъж в сингъл бет формат.

Какво прави този бонус уникален за България?

Със сигурност специалното на тази оферта е това, че тя е обвързана с физическите обекти на efbet, а след това се разиграва онлайн. По този начин хазартната компания е намерила начин да осъществи връзка между своите наземни зали и барове с онлайн присъствието си. Това е и ход, чрез който ефбет стимулира клиентите си, играейки най-често онлайн, да присъстват по-често в нейните физически обекти, където забавлението също е на ниво.

Повече за efbet

Efbet е първият български хазартен оператор, получил лиценз да осъществява дейност онлайн. Компанията все още е сред лидерите на пазара у нас, а една от основните причини за това са добрите коефициенти и разнообразието от бонуси, които предлага. В същото време efbet разполага с множество физически обекти - казина и спортни барове, където феновете на хазартните забавления могат да отидат на място и да усетят от тяхната атмосфера. Компанията усилено помага и на спорта у нас, като е спонсор на отбори и състезатели от различни спортове.

Обобщение за бонус “Събитие” на efbet

Бонус “Събитие” на efbet е една иновативна за българския пазар оферта, която прави връзка между физическите обекти на компанията и нейното онлайн присъствие. Специфичното тук е, че за да получите съответния бонус, вие трябва да присъствате на някое от събитията на ефбет в техните физически обекти. Ако сте го направили и имате достатъчно късмет, напълно възможно е операторът да ви изненада приятно - с безплатен залог (free bet) от 20 или 50 лева. Отново ви напомняме да прочетете внимателно и условията за разиграване на бонуса, за да бъдете наясно какво точно се очаква от вас.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки