Как да гледаме пряко предаване на мачове през телефон в Bet365?

Случвало ли ви се е да изпуснете среща на любим ваш отбор, защото сте в задръстване?

Как да гледаме пряко предаване на мачове през телефон в Bet365?

Случвало ли ви се е да изпуснете целия мач на любим ваш отбор, играейки в дерби, само защото сте попаднали в задръстване?

А дали не ви се иска да разполагате с постоянната възможност да гледате мачове на живо в движение? Можете да я получите благодарение на Bet365 App, предоставяща популярната бетинг услуга пряко предаване.

Какво представлява услугата пряко предаване на мачове?

Преди да ви разясним как да следите любимите и най-актуалните спортни събития през телефона си с Bet365, нека опишем какво точно представлява тази услуга. Позната в България като пряко предаване, в международните сайтове ще я срещнете и под името live streaming. В действителност това е популярна бетинг услуга, но тя съвсем не е достъпна при всички букмейкъри. Всъщност, именно Bet365 са сред пионерите, които започнаха да я предлагат. Естествено със съответните условия, на които потребителите следва да отговорят, за да използват.

Услугата пряко предаване на мачове представлява гледане на живо на събития от определени дисциплини в отделен екран на съответната платформа. Най-често, компаниите предлагат футболни мачове, но по-големите и надеждни оператори разполагат и с програма от други дисциплини, включително тенис, баскетбол, волейбол и други. Когато е налично като услуга, прякото предаване винаги е възможно в десктоп режим, тоест през настолен компютър. Отново само видните и широко популярни букмейкъри обаче предлагат пряко предаване и на мобилните си клиенти. Точно такъв е случаят и с Bet365 App.

Условия за използване на услугата пряко предаване в приложението на Bet365

За да гледате мачове на живо в движение с Bet365, ще трябва да отговорите на определени изисквания. На първо място, трябва да знаете, че услугата е достъпна единствено и само за официално регистрирани потребители. За целта ще трябва да си отворите игрална сметка. За да се наслаждавате на мачове на живо в движение, ще трябва и да си свалите апликацията на великобританския букмейкър. Имайте на предвид, че този оператор разполага с приложение както за Android, така и за iOS.

Не всеки притежател на такова устройство обаче може да свали и инсталира апликацията. Необходимо е да разполагате с таблет или телефон със сравнително нова Android, респективно iOS версия, както и с определено количество свободно място в паметта. В Bet365 апликацията всеки ден се публикува определена програма със събития, които могат да се проследят на живо. За да ги видите, след инсталация и официална регистрация влезте в приложението и преминете към секция На живо, в която са поместени събитията за залози в реално време. Мачовете, които ще имат live streaming опция, са отбелязани със специална икона под формата на телевизор. Те са налични и в отделен списък, който е достъпен през Видео в главното меню с дисциплините в категорията.

За да можете да гледате някой от предвидените за пряко предаване мачове обаче, е важно да спазите и още две специфични изисквания. Първо, нужно е да имате пари в акаунта си. Ако игралната ви сметка е занулена, няма да получите достъп до live streaming услугата на Bet365. Същото важи и ако в рамките на последните 24 часа не сте поставили нито един залог. Моля, имайте на предвид, че е достатъчно да изпълните едно от двете условия, за да е активна услугата пряко предаване за вашия акаунт.

Изключение от това правило са конните надбягвания и състезанията с хрътки. Тях можете да гледате на живо само ако сте поставили поне минималния залог за конкретното събитие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки