Как да следим мачове на живо през телефона си?

Футболът е една от онези страсти, които не напускат човешкото съзнание в нито една част от денонощието

Как да следим мачове на живо през телефона си?

Футболът е една от онези страсти, които просто не напускат човешкото съзнание в нито една част от денонощието.

Става дума за емоционалния свят на стандартния футболен почитател, който не може да се отдели от любимия си адреналин. В дадени случаи обаче нямаме възможност да седнем и да следим двубоите от деня от комфорта на домашното си канапе. Модерният свят на дигитализацията обаче е измислил чудесни алтернативи, като единственото, което ни е нужно, е смартфон с достатъчно интернет.

Сред местата, в които може да следите развоя на двубоите, е специалните Бет365 апликация, но възможностите на виртуалното пространство се простират и далеч по-широко. В следващите редове ще се опитаме да откроим основните начини, за да следим дуелите, без да ги гледаме по телевизията.

Сайтовете на хазартните брандове

Освен да имате възможност да изпробвате знанията и точността на прогнозите си, големите букмейкърски платформи са едно от най-добрите места, за да поддържаме осведомеността си за развитието на всякакви мачове от световния футбол. Сайтове като Bet365 са разработили отлична база данни за следене на почти всички значими събития, предлагайки своевременна статистика. В това число може да научим бройката на картоните, ударите (точни, неточни), ъгловите удари, както и някои други показатели. Наред с всичко брандът е измислил и интерактивна система, чрез която да ни бъде представено в живо време къде се развиват действията по терена – опасни атаки, владение на топката, дузпи и др.

Това не е единствената възможност за проследяване на срещите обаче. По-големите международни компании в този сектор, включително и Bet365 са осигурили възможност на своите клиенти да се насладят на екшъна на живо, предавайки пряко срещите от повечето европейски първенства. По този начин е напълно възможно да се измъкнем от необходимостта да плащаме солени такси на телевизионните гиганти. В бетинг сайтовете е необходимо единствено да имате някаква наличност по сметката си, дори и 1 стотинка, за да може да наблюдавате двубоите. Не на последно място, това е опция да наблюдавате дуелите на живо, без да е необходимо да се приковани към телевизорите си. Имате нужда само от един телефон, за да следите това, което ви вълнува, по пътя за работа, докато сте в офиса, или на връщане. Всичко е само на няколко клика разстояние.

Лайвскор апликациите

За тези от вас, които държат на малко по-детайлна статистика, а не толкова на живото предаване на футболните мачове, то алтернативата се крие в различните сайтове, които поддържат резултат в реално време. Възможността да получавате постоянни известия за всеки картон (жълт или червен), ъглов удар, гол, начало и край на двубоите и други привлича много потребители, които не могат или не желаят да отделят времето си в следене на живо на мачовете.

Предимството на резултата на живо е, че в рамките на тези апликации обичайно намираме малко по-разширени статистически данни, които биха заинтригували повечето маниаци на тема футбол. По тази линия може да си набавите и ценна информация, за да залагате в реално време на съответен двубой. Минусът, разбира се, се е крие в липсата на опция за излъчване на живо на срещите. А все пак, футболът е основно страст, която се подхранване с наблюдаване от първо лице на събитията.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки