Как да залагаме на живо с мобилното приложение на efbet?

В забързаното ежедневие все по-актуално е да вършим голяма част от задълженията и забавленията си в движение

Как да залагаме на живо с мобилното приложение на efbet?

Залозите на живо са предпочитани както от по-опитните играчи, така и от ентусиастите, търсещи повече динамика в своята бетинг активност.

Особено популярни, от друга страна, напоследък станаха мобилните залози.

В забързаното ежедневие, в което живеем, все по-актуално е да вършим голяма част от задълженията и забавленията си в движение.

Ето защо е повече от успешна стратегия за един букмейкър не просто да предлага мобилно приложение за своите услуги, но в него да включва и пълната си секция със залози на живо.

Според наличното ревю от Ефирбет за Ефбет апликация става ясно, че операторът е възприел тази стратегия. В приложението на първия официално лицензиран и легален букмейкър в България ще намерите всички необходими опции и функции за залози в реално време и в движение. Нека ви разясним и как да се възползвате от тази възможност.

Кой може да залага на живо в мобилното efbet приложение?

За да пускате залози в реално време в efbet приложението, ще трябва предварително да свършите някои неща. На първо място е нужно да си инсталирате апликацията. Трябва да знаете, че букмейкърът предлага две приложения – за Apple и за Android устройства. Притежателите на мобилни телефони с друга операционна система могат да ползват само браузър олекотената версия на десктоп сайта. Не всеки iOS и Android потребители обаче ще може успешно да инсталира efbet приложението. То има специфични технически изисквания – версия на операционната система, свободно място в паметта на устройството и така нататък. Ако имате Андроид телефон или таблет и отговаряте на тези условия обаче предварително трябва да направите следното: през настройките за сигурност позволете свалянето на инсталационни файлове от неизвестни източни, тоест източници различни от Google Play Store. След успешно инсталиране на efbet приложението, ще видите неговата икона на началния екран на устройството си. За да започнете да залагате на живо, трябва да се регистрирате. В случай че имате акаунт, който сте отворили през десктоп страницата, не е нужно да отваряте нов, за да играете в движение. Използвайте същите потребителско име и парола, за да влезете в игралната си сметка. Уверете се, че имате средства в нея за залози на живо.

Как се поставя залог на живо в efbet приложението?

Ако вече сте се логнали в системата, в горната част на екрана ще видите меню с четири бързи връзки – спорт, казино, live games и виртуални. При влизане в приложението автоматично ще се озовавате в секция спорт. Част от най-горещите и интересни залози на живо са поместени в средата на началната страница, затова ще трябва да скролнете надолу. До същите тези залози можете да стигнете и през падащото меню в горния ляв ъгъл на системата. Тук вече има отделна секция „на живо“. Преминавайки към нея, ще видите пълен списък с наличните мачове за залози в реално време. В горната част на екрана има опции за бърз достъп до следните категории залози на живо: акценти (топ събитията), футбол, тенис, баскетбол и други. Над техните икони има и жълт кръг, в който е отбелязан броят на наличните в конкретния мачове. Изберете някое от събитията, кликнете върху него и разгледайте наличните залози със съответните коефициенти. На екрана ще се появи талон (електронен фиш). В него е нужно да въведете избраната от вас стойност за залога. Потвърдете селекцията си с жълтия бутон. Вашият залог е регистриран и е въпрос на време да разберете дали е печеливш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки