Какво представляват предлаганите от Betano онлайн залози на Fantasy лиги

Вижте подробности

Какво представляват предлаганите от Betano онлайн залози на Fantasy лиги

Съжалявате ли, че Роналдо си тръгна от Реал Мадрид, а Меси вече не е част от Барселона? Не бързайте да унивате, защото отново може да се върнат там с помощта на betano онлайн залози и предоставената фентъзи лига – впрочем говорим за лиги, защото този оператор се е постарал да ни позволи създаването на отбори и в други спортни дисциплини, освен футбол. Ако се чудите какво точно е това и как наистина да преместите футболисти за милиони евро от един клуб в друг, то нека побързаме с обяснението. Кратката версия: не можете. По-дългата изисква и опознаване на добре известната и позната фентъзи лига като спорт. 

Най-вероятно сте я чували и виждали, но преди всичко ще обърнем внимание на началото й и основите. Преди много години, спортни фенове и почитатели на голфа, решили да измислят начин, за да направят играта по-вълнуваща. Ето защо избирали по няколко играча и на база техния резултат, правели класация и излъчвали победител.

Това е основата на фентъзи лигата и букмейкърите бързо решават да я осиновят и да предоставят някои много добри и вълнуващи възможности на спортните фенове. Това е платформа, в която всеки може да влезе в обувките на Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. За целта всеки един клиент създава свой собствен отбор, избирайки футболистите от едно първенство, които са официално картотекирани. Възможно е дори да правите и отбор за Шампионска лига, ако това е вашата страст. 

Виртуалната валута служи за закупуването на играчи, като ако говорим за футбол, трябва да имате вратар, защитници, крила, център и дори нападатели. Изборът зависи от вас самите, но пък не трябва да забравяме, че няма да имате средства за сглобяването на мечтания отбор, поне не веднага. Идеята е, че всички трябва да имат равен старт. 

Ако някога сте играли компютърни симулации на футболен мениджър, то няма да е трудно да се ориентирате в обстановката. Най-вероятно и това е причината да виждаме, че залозите на фентъзи лиги става все по-популярни и участието на клиентите се увеличава. Добре, след като сглобим един футболен Франкенщайн, как точно очакваме от него, че ще започне да играе и да предлага достатъчно футболни предизвикателства? Краткият отговор е, че няма как това да се случи. Все пак не трябва да забравяме, че говорим за много скъпа спортна индустрия. 

Тайната тук се разкрива от съвсем друг елемент – точковия актив и представянето на всеки един футболист в неговия реален отбор. Най-често избраният от нас играч трупа актив на база представянето си, отбелязването на голове, защита, успешни пасове и други. Всичко това е описано с особена точност, следователно няма как да има изненади. С нашият фентъзи отбор можем да играем за един кръг, един конкретен ден или дори цял сезон. 

Обърнете внимание, че говорим за футбол като най-популярен спорт, но фентъзи лига може да се разработи за почти всяка дисциплина. И въпреки красивата и забавна идея, нека не забравяме, че аудиторията все пак играе на хазартна игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! По тази причина трябва да напомним, че всеки един фентъзи мениджър трябва да играе отговорно и разумно, изхождайки само от гледната точка на забавлението. Не очаквайте, че ще натрупате бързо богатство или ще повишите своя финансов статус – това няма да се случи, поне не и със спортни прогнози. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки