Лусио Вагнер: Чувствам се част като от българския футбол

Както в Бразилия, така и в България, има много красиви жени, но ако ме питате кои са двете най-прекрасни жени, за мен това са майка ми и моята съпруга.

Лусио Вагнер: Чувствам се част като от българския футбол

Бранителят на Левски Лусио Вагнер даде обширно интервю пред журналисти и отговори на всички въпроси, малко след като спря да раздава автографи и да се снима с феновете на Левски при най-новия магазин на „сините” Ultra Blue в софийския Маll, предаде репортер на Novsport.com.

Лусио остана изключително доволен от възможността да бъде близо до привържениците на Левски и заяви, че вече се чувства част от българския футбол. Натурализираният бразилец не пропусна да отбележи, че очаква победа на неговия тим срещу Локомотив (София) в събота и, че Левски в края на сезона отново ще триумфира с титлата.„Такива моменти са много ценни и щастливи за нас, защото се доближаваме до нашите фенове. Работата ни не е само на терена, но и тук сред „сините” привърженици. Това е едно истинско удоволствие, което се надяваме да превърнем в традиция”, започна бранителят на Левски.

„Двубоят в събота (с Локо София) е изключително важен. Трябва да покажем по-добра игра. Убедени сме, че феновете не ни обичат само, когато сме на върха, те са доказали, че не е така и в най-трудните моменти. Трябва да им се отблагодарим по най-подходящия начин и да победим в събота”, продължи Лусио Вагнер, след което коментира изказването на голмайстора на Локо (София) Мартин Камбуров, който от своя страна заяви, че не се страхува от Левски.„Всички имат право на мнение, но то може да се окаже погрешно след събота. Аз ще се раздам за Левски и се надявам, че ще победим. Не съм аз човекът, който да коментира съдиите. Има много хора, които трябва да дават мнения и оценки. Мисля, че Левски доказа, че се развива в игрови план. Не смятам, че се справяме лошо, макар че има и трудни моменти като мачът с Черно море. В събота ще демонстрираме нашия футбол и се надявам, че той ще ни донесе победа. Ще вкараме много голове и ще се поздравим с трите точки”, уверен е бразилецът.
Лусио Вагнер отбеляза, че има договор с Левски до юни 2010 година и с удоволствие ще го изпълни докрай.

„Доказал съм, че обичам този клуб и ако ми предложат нов договор, със сигурност ще приема. Не искам да живея в бъдещето, а в настоящето. Убеден съм, че Левски ще е шампион”, продължи Лусио Вагнер.

„Както в Бразилия, така и в България, има много красиви жени, но ако ме питате кои са двете най-прекрасни жени, за мен това са майка ми и моята съпруга”, отговори бранителят на Левски на въпрос на репортер на Novsport.com.„Най-важното е българският национален отбор да върви напред и да се класира за ЮАР 2010. Дали с мен, или без мен, това не е толкова важно. Чувствам много близки моите съотборници и се приемам като част от българския футбол. Искам да изпълнявам своя дълг и бих играл отново за националния отбор. Трябва да мислим позитивно и да се борим докрай. Щом участваме в тази война, трябва да сме готови да я спечелим”, завърши левият бранител на „сините”.