Nostrabet: В Бетмаркет бонус може да получи всеки лоялен клиент

Какво се изисква от клиента?

Nostrabet: В Бетмаркет бонус може да получи всеки лоялен клиент

Появата на нов букмейкър в родното онлайн пространство винаги идва с особени позитиви за клиентите на индустрията. Както разбираме от заглавието, бетмаркет бонус за лоялни клиенти ще бъде предоставян на всеки клиент, който отговаря на изискванията. Ако трябва да бъдем честни, това е една от най-успешните практики на всеки оператор в индустрията. През последните години забелязваме, че предоставените средства за игра се увеличават, докато самите условия стават все по-леки за квалификация. 

Идеята е особено оригинална, защото позволява на повечето почитатели да получават малко повече за своето участие. Брандът е посочил, че такива промоции ще се предоставят за трите различни платформи – спорт, казино игри и бинго. 

Имайки предвид търпението на повечето играчи през декември, това е една много добра идея и може да гарантира на всеки един клиент повече и по-добри възможности. Самата лоялна програма носи името „Твоят бонус“ и макар да говорим за различни формати, условията са практически едни и същи. 

От една страна ще видим, че всичко се определя на база активност. Когато говорим за нея трябва да запомним, че нито един оператор не изисква от своите клиенти да инвестират невероятни суми за игра или да се опитват да спечелят по-голям бонус. Това е просто още едно предимство, което ще позволи на клиента да се забавлява, при това с по-малък риск, след като никой не се вълнува за средствата, предоставени точно за игра. 

Какво се изисква от клиента? На първо място вече посочихме, че става въпрос за игра и забавление, но в разумните граници. Всичко останало зависи от самия оператор, който ще избира времето, за което да предостави бонуса. Лоялната програма може да засяга дневна, седмична или месечна база. 

На какъв принцип ще се определя размера на бонуса или неговата честота на предоставяне, това е известно само на маркетинговия отдел, който определя основните квалифициращи критерии и вида на бонуса. Трябва да знаете, че обикновено клиентите избират една от трите категории и е логично, че винаги ще получат промоция за сферата, в която са се забавлявали най-много – това е логичното решение. 

Също така ще открием, че има само още един ангажимент за аудиторията – да следи своите канали за връзка. Това означава, че още при регистрацията е препоръчително да оставите активна електронна поща и мобилен телефон. Повечето промоции ще бъдат съобщавани именно по този начин. Преди изобщо да се притесните, че някой ще ви следи, не забравяйте, че брандът има лиценз и отговаря на всички GDPR изисквания и закона за защита на личните данни. 

Вашата информация, предпочитания и забавление, няма да бъдат предоставяни на трети лица, продавани или предоставяни за нещо друго, извън целите на самия бранд – тоест да създават по-добри условия за игра. Все пак ще трябва да напомним и още един особен елемент при играта на хазарт. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Това означава, че макар и всичко да изглежда лесно и мнозина да смятат, че онлайн играта на хазартни игри ще ги направи богати за един ден, реалността е много по-различна. 

Причината е, че нито една бетинг компания не обещава, гарантира и предоставя сигурни печалби. Всички имат равен шанс за игра, а отговорната игра е задължение на самия клиент. Ако мотивите ви са различни от забавление, то най-вероятно е редно да помислите дали изобщо трябва да се насочвате в тази посока.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки