По-интересното от волейбола по телевизията

Вечерта на 26 ноември е специална за волейбола през тази година. Тази вечер любителите на този спорт ще имат възможността да видят една от атракциите от програмата на най-силното клубно първенство – италианското. Sky Sport Extra ще излъчи „Мачът на звездите” – сборен отбор на Италия, който ще се изправи срещу отбор от световни звезди, които играят в италианската Серия А.

По-интересното от волейбола по телевизията

Вечерта на 26 ноември е специална за волейбола през тази година. Тази вечер любителите на този спорт ще имат възможността да видят една от атракциите от програмата на най-силното клубно първенство – италианското. Sky Sport Extra ще излъчи „Мачът на звездите” – сборен отбор на Италия, който ще се изправи срещу отбор от световни звезди, които играят в италианската Серия А. На 27 ноември зрителите ще имат възможността да наблюдават мачовете на съперниците на ЦСКА в Шампионската лига – полският Домекс Титан (Ченстохова) и гръцкият Ираклис, където играе и българският волейболен ас Пламен Константинов.

Освен това, ще станем свидетели и на филм за една от звездите на женския волейбол на България от близкото минало – Цветана Божурина.

По-интересното от волейболната програма на телевизиите за 26 и 27 ноември:

26 ноември

16:10 „По пътя” - волейболистката Цветана Божурина  - БНТ САТ

17:30 Гърция - А1 (м): ЕА Патрон (Патра) - Ламиа (Ламия) - novasports1 (д)

21:30 Италия - Мач на звездите (м): Италия - Останал свят - Sky Sport Extra (д)

27 ноември

12:00 Полша - ПлусЛига (м): Домекс Титан (Ченстохова) - Асеко Ресовя (Жешув) -  Polsat Sport Extra (з)

13:00 Гърция - А1 (м): ЕА Патрон (Патра) - Ламиа (Ламия) - novasports3 (з)

17:30 Гърция - А1 (ж): Ираклис (Солун) - Олимпиакос (Пирея) - novasports7 (д)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки