Sportingwin пробва българския пазар с високите коефициенти на Pinnacle

Вижте подробности

Sportingwin пробва българския пазар с високите коефициенти на Pinnacle

Sportingwin направи иновативен ход като сключи партньорство с един от водещите сайтове за онлайн залагания на Острова – Pinnacle, и по този начин в своята платформа предлага залози от този бранд. Родните залагащи, които обичат залози на високи коефициенти и с високи лимити, каквито са едни от предимствата на Pinnacle, могат да пробват британския букмейкър. За да можете да играете на предложенията от Pinnacle, трябва да влезете във вашия Sportingwin акаунт, като се изисква регистрация на ваше име. След като се регистрирате в лицензирания оператор за България, може да влезете в профила си и от горната част на екрана да изберете PINNACLE. На страницата ще се зареди тиража на букмейкъра, който включва много футбол, тенис, баскетбол и други спортове.

Повече информация за Pinnacle Sports

Pinnacle често имат най-добрите линии за залагания, като работят от 1996 г. с отлична репутация и са букмейкър от най-висок клас. Въпреки че Pinnacle Sports е голяма компания (някои експерти в индустрията изчисляват приходи от повече от милиард долара годишно), то тя работи по сдържан начин. Ръководителите на бранда рядко рекламират и са се отклонили от големи, екстравагантни промоции и други подобни оферти. Вместо това те предоставят линии за залагане, които са по-добри от тези на техните конкуренти за много спортове и лиги по света. 

Pinnacle е лицензиран в Холандските Антили и е базиран на остров Кюрасао. Pinnacle Sports има клиенти от цял свят. Една от причините, поради които са толкова популярни, е предлагането на избор от удобни линии за залагане на мачове, които трудно се намират в други букмейкъри. Pinnacle Sports има едни от най-високите лимити за залагания в индустрията и няма да избягва професионалните залагащи (те приветстват клиенти с добри познания). Вместо да се съсредоточи върху популяризирането на почти невъзможни за превъртане бонуси, Pinnacle се фокусира върху това, върху което всеки друг онлайн букмейкър трябва да се съсредоточи: предлагане на високи коефициенти спрямо останалите конкуренти.

Наличието на залози от Пинакъл в Sportingwin е голям шанс за българските играчи да се докоснат до предложенията на британския букмейкър. Както бихте очаквали, всеки тип пазар за спортни залагания е достъпен в Pinnacle и ще може да заложите на него от сайта на Sportingwin България. Вечно популярният в световен мащаб спорт №1 –футбол, генерира огромно разнообразие от пазари, от които любителите на залаганията може да избират. Pinnacle отдавна направи пробив в залагането на електронни спортове и сега предлага огромен брой възможности за залагане, което е отлична новина за феновете на eSports.

С какво Pinnacle се откроява:

  • Привличащи вниманието с високи коефициенти на много спортове;
  • Високи лимити за залагане за професионални играчи;
  • Силен фокус върху електронните спортове, които са част от широката гама от дисциплини за залагане.

Навлизането на Pinnacle в България, благодарение на Sportingwin, е чудесна новина. Отдадеността на Pinnacle, малките оперативни маржове и многото линии за залози гарантират някои от най-добрите възможности за залагане у нас и са достъпни за феновете на залаганията в България. Гамата от налични спортове е впечатляваща и е съчетана с богат избор от пазари.

Подобно на всички оператори, лицензирани от НАП в България, Sportingwin спазва всички законови разпоредби и може да сте сигурни, когато залагате в този букмейкър или предоставените Пинакъл залози. Иначе Sportingwin има традиционен бонус за добре дошли и всеки нов потребител може да се възползва от него, за да залага в спортната секция преди мач и на живо. Букмейкърът включва събития от всички водещи турнири с разнообразни селекции, като напълно удовлетворява изискванията на клиентите.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимостПовече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки