В кои държави ще се развива през 2023 г. efbet

Този оператор знае как да процедира и с годините се е доказал като водеща фигура.

В кои държави ще се развива през 2023 г. efbet

Най-вероятно знаете, че има български оператори за казино игри и спортни прогнози, които вече се класират като международни, но кой е един от лидерите? От експертна оценка за Ефбет ще открием, че това не е само най-стария бранд в страната, но и един от първите, които се опитват да пробият на международната сцена и очевидно успяват. Трябва да знаем, че това е доста трудна задача, тъй като лиценз за работа в чужбина се дава точно толкова трудно, колкото и в България. 

Този оператор знае как да процедира и с годините се е доказал като водеща фигура. Логичната стъпка беше обвързана с крачка напред, като можем да забележим, че позитивите продължават, особено след като е дори посланик на родните спортни дисциплини и продължава да бъде един от най-силните спонсори за професионалния футбол в страната, като изобщо не трябва да говорим за него – подписаните договори за спонсорство са над 300 и далеч не включват само футбол. 

Нека се фокусираме върху пазарите и предлаганото разнообразие там. Този оператор вече може да бъде открит в Румъния, Сърбия, Малта, Италия и Испания. Добавяме и българския пазар, за да открием, че общото присъствие на картата на Европа е именно в цели шест страни. Следвайки логиката, можем да бъдем категорични, че това далеч няма да е последната стъпка в развитието им. Това е компания с много сериозно влияние и със сигурност може да се похвали с достатъчно опит в индустрията. 

Ако разгледате платформите в останалите пазари, може да забележите някои промени. На първо място ще видим, че визията на бранда е малко по-различна. Основната платформа продължава да е същата, но ще се радваме на друго по-свежо разпределение на всички категории, малко по-добър шрифт и избор на категории. 

Сигурни сме, че някой се е чудил защо българската версия продължава да запазва класическия си вид, а отговорът е елементарен: клиентите предпочитат да се възползват с една вече позната среда, вместо да търсят иновациите или новите елементи. Точно по тази причина ще видим, че за някои пазари от чужбина има и малко по-различна визия – клиентите там не са имали възможност да се запознаят с оригиналната визия. 

Ще открием, че всички платформи са запазили вниманието към родното първенство, но не можем да бъдем категорични до каква степен има интерес към него. Брандът продължава да предоставя добри коефициенти и да се конкурира с брандовете в чужбина, но понякога ще забележим, че анализаторите в чужбина недоволстват от по-различните промоции – всеки пазар се определя спрямо стандарта. 

Често откриваме и други въпроси като: по-добри ли са офертите онлайн спрямо тези в локалните зали и е логично да попадаме на него, особено след като родния оператор има локални зали като спортни барове и казина. Със сигурност има разлика, но тя не може да бъде толкова величествена. Ако сте запознати с развитието на тази индустрия, то трябва да бъдете сигурни, че еволюцията върви към онлайн залозите, а не обратното. 

Въпреки това е сигурно, че все още има спортни фенове, които с удоволствие биха могли да гледат любимо дерби на по-голям екран. И въпреки това ще напомним, че трябва да се спазват всички изисквания за отговорна игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Точно по тази причина напомняме, че всеки един бранд дава само шанс за успех, а всичко останало е отговорност на самия клиент. Не очаквайте да забогатеете бързо или да промените финансовия си статус – това не става толкова лесно и няма бранд, който да обещава подобни бързи успехи. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки