Илиан Илиев: Доволен съм от всички

Старши-треньорът на Берое Илиан Илиев и председателят на Надзорния съвет на клуба ген. Йордан Димитров говориха за Beroe Online след края на срещата. Илиев не скри, че е доволен от отбора си, но отбеляза и някои слабости, които не са му харесали и по които предстои още работа.

Илиан Илиев: Доволен съм от всички

Старши-треньорът на Берое Илиан Илиев и председателят на Надзорния съвет на клуба ген. Йордан Димитров говориха за Beroe Online след края на срещата. Илиев не скри, че е доволен от отбора си, но отбеляза и някои слабости, които не са му харесали и по които предстои още работа. Той заяви притеснение, че в "Б" група отборите играят по-затворено и ще е далеч по-трудно да се създават положения отколкото срещу Локомотив (Пловдив). Председателят на НС пък бе доволен от мача и старанието и изказа суперлативи за новите попълнения. Според него срещата е била със заряд като за първенство, а не като контролен мач.

"Видяхте, че отборът стои добре, но трябва още малко да се освежим за турнира в Албена, но най-вече за първенството. Резултатът не е важен, но е хубаво да побеждаваш за самочувствие. От друга страна е лошо да се самозалъгваш в контролите. Важното е във всяка следваща контрола да стоим по добре на терена, да повишаваме самочувствието си. Физическа подготовка сме направили, но най-важното нещо във футбола е самочувствието. Като те е страх да играеш футбол не можеш да победиш никой или случайно можеш да победиш. Но като имаш самочувствие и на терена печелиш ще побеждаваш", каза в началото Илиан Илиев.

"След онзи случай с Беласица не съм се интересувал много от футболен съюз, конгреси и т.н.", бе краткият коментар на наставникът на старозагорци на въпрос за предстоящият конгрес на футболната централа.

"Имаше моменти от които не съм доволен. Направихме равен с Локомотив, за мен си беше победа, но както и да е. Видяхте в двете полувремена различни отбори и в последните десетина минути на всяко полувреме се усещаше, че натежават краката. Това е нормално за първа контрола. Радващото е, че създаваме положения, но другото е, че трябва да ги вкарваме. Другото, от което не съм доволен е, че допуснахме положения пред нашата врата и в следващите мачове трябва да го изчистим. Едва ли в нашето първенство в "Б" група ще имаме толкова пространства, знаете как играят отборите срещу нас. Трябва да се настройваме на друг футбол и затова са контролите в събота с Левски Хюндай и две седмици преди старта на първенството срещу Свиленград. В тези мачове ще срещнем това което е в нашето първенство. Видяхте, че през есента имахме трудности с отбелязването на първият гол. След него ставаше по спокойно. Мача днес е показателен - Локомотив се опита да играе футбол, оставят ти пространства, могат да създадат положения, но предоставят възможност и ти да направиш ако имаш футболни възможности", заяви старши-треньорът на "зелените".

"Доволен съм от всички, от старанието. Някои се представиха по слабо, други по добре. Това ни е първа контрола и е нормално някой да понесе по-тежко натоварванията и да не се е представил на ниво днес, нормално е друг да е по свеж и да се е представил по добре. Имаме още 9 контроли и ще искаме по добре да се представят в следващите срещи. До втората-третата контрола като са отпочинали всички и имат възможност да играят на равни начела тогава ще давам оценки. Да не говорим, че днес 5 човека не взеха участие, а всеки един от тях е потенциален титуляр. Нападателят на Локомотив каза, че е играл с ръка при изравнителният гол, но както и да е", допълни наставникът на старозагорци.

В края Илиев коментира и гола на Локомотив: "Нападателят на Локомотив каза, че е играл с ръка при изравнителният гол, но както и да е. Ти беше при нас като дойде този съдия, той беше четвърти - Максим Лазаров... Сега това му казах - независимо от резултата ти плюеш по онзи. Получи се същата ситуация защо така реагира?"
 

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки