Футболна Форумна Лига: ФРГ и БМВ не излъчиха победител в дербито на кръга

XVIII-ти кръг на Българската Футболна Форумна Лига предложи един от най-очакваните двубои от началото на четвъртия сезон на турнира. Един срещу друг се изправиха шампионите и лидери във временното класиране ФРГ и бронзовия медалист от последното издание на лигата – отбора на БМВ.

Футболна Форумна Лига: ФРГ и БМВ не излъчиха победител в дербито на кръга

XVIII-ти кръг на Българската Футболна Форумна Лига предложи един от най-очакваните двубои от началото на четвъртия сезон на турнира. Един срещу друг се изправиха шампионите и лидери във временното класиране ФРГ и бронзовия медалист от последното издание на лигата – отбора на БМВ.

Пред повече от 100 зрители в слънчевия неделен следобед на комплекс Спортна София в Борисовата градина шампионите трябваше да дадат отговор на въпроса дали са способни да се противопоставят на своя съперник и да вземат реванш за тежката загуба с 0:4 през първия полусезон. От своя страна „баварците” се нуждаеха от победата, за да съкратят изоставането си от първото място и да се превърнат във фаворит за титлата, която им се изплъзна в последните два сезона. 



Срещата оправда предварителните очаквания и предостави на публиката красив футбол, изпълнен с мъжка битка и много желание и от двата отбора. В крайна сметка след като си поделиха надмощието в двете полувремена и макар да имаха отлични възможности за попадение, ФРГ и БМВ не съумяха да си отбележат голове и срещата приключи при закономерно нулево равенство. 

В най-атрактивната среща от кръга, старите познайници от форума на ФМ България надвиха отбора на Симитли в голово дерби, завършило 6:4. Момчетата от Симитли показаха невероятен дух за победа и успяваха да се върнат в мача след като губеха последователно с 0:3 и 1:4. В крайна сметка отличната игра на новото попълнение на мениджърите Пею Стефанов (Totti), реализирал 4 попадения във вратата на съперника, осигури трите точки за някогашните шампиони. 

Изненадата на кръга бе поднесена от състава на Пежо България, победил третия във временното класиране отбор на Дата.бг с 2:0. В мач, изпълнен с повече тактическо надиграване, отколкото футболни достойнства, привържениците на френските автомобили изтръгнаха победата с два гола в последната минута на срещата. 

Останалите двубои завършиха без особени изненади като ФЕН победи форума на Арсенал България с 3:1, ХетТрик надви Club F1 с 2:0, а ФК Форум ЦСКА вкара пет безответни попадения във вратата на ФенМания. В последната среща от кръга, ПМЛ Юнайтед победи много трудно отбора на Орлите от форума на Опел България с 2:1.

Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение.


В Втора Форумна Лига се изигра XIX-ти кръг, който донесе и първата победа за сезона за отбора на FC PCMania. След като на няколко пъти през сезона „маниаците” се разминаваха на косъм с точките и губеха незаслужено, този път те надиграха категорично МК Дружбето с 4:1. Лидерите във временното класиране Байерн България, СФК Берое и Рено Клуб България спечелиха трудни, но очаквани победи съответно над форумите на Дир.бг, Играч.ком и Замунда. Изключително трудна победа в преследване на третото място регистрира форумът на Манчестър Юнайтед, надделявайки над аутсайдера FFC Hardware BG с 1:0, благодарение на попадение на Николай Рамунски (FA FAN) в 45-тата минута на двубоя. 
 
 
В останалите срещи от кръга Мисирите победиха трудно Олимпик Ракия с 3:2, VW Team се наложи над Bulfleet с 5:1, а форума на Еврофутбол и Цифра Злина не излъчиха победител за крайното 2:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки