Букмейкърите извадиха нови два мача от тиражите, Вихрен - Беласица уреден майсторски

Съмнителните мачове напоследък в българската "А" група започват да стават безкрайно много. След двубоя Локо (Мездра) - Вихрен (0:1) и днешният псевдо мач в София между тимовете на Коко Динев и Коце Маца, букмейкърите пък извадиха нови два мача от предстоящия 21 кръг на „А” група. Това са двубоите Славия – Спартак (Варна) на „Овча Купел” и Ботев - Локомотив (Мездра) в Ловеч.

Букмейкърите извадиха нови два мача от тиражите, Вихрен - Беласица уреден майсторски

Съмнителните мачове напоследък в българската "А" група започват да стават безкрайно много. След двубоя Локо (Мездра) - Вихрен (0:1) и днешният псевдо мач в София между тимовете на Коко Динев и  Коце Маца, букмейкърите пък извадиха нови два от предстоящия 21 кръг на „А” група. Това са двубоите Славия – Спартак (Варна) на „Овча Купел” и Ботев - Локомотив (Мездра) в Ловеч.

Причината е огромното съмнение, че тези двубои са уредени. Славия и Локомотив вече си осигуриха оставане в елита, докато Ботев и Спартак вече започнаха голямата битка за оставане в „А” група.

В момента мачовете Славия – Спартак и Ботев - Локомотив (Мездра) се предлагат единствено в борсата "Бетфеър", като за победа на варненския отбор в София коефициентът е 1,78, а за победа на „канарчетата” в Ловеч ставката е 1,45.

Шампион по съмнителни мачове обаче е тимът на Вихрен. Още миналата седмица Novsport публикува новина преди мача в Мездра между Локомотив и Вихрен, че различни източници свидетелстват за уговорка в този двубой, който в крайна сметка завърши точно каквито бяха предвижданията – 0:1.

Днес, в двубоя Вихрен – Беласица (4:1), се появиха безброй информации, че двубоят е бил уговорен да завърши 0:0 през първото полувреме и с над 3,5 гола през второто. Залог от този вид носи печалби с много висок процент на възвръщаемост. Дарик радио пък съобщи, че букмейкър е приемал залози на живо по време на двубоя, като на полувремето залог за над 3,5 гола в мача се е приемал при ставки 1,10 - 1,20.

Друг интересен факт е, че през първата част към двете врати нямаше нито един удар. Още по-интересни са самите положения за гол във Вихрен. Футболистите на символичните домакини излизаха през втората част на няколко пъти по няколко човека само срещу вратаря на Беласица Манолов.

Паметливи припомнят, че през сезон 2006/2007 Вихрен бе много застрашен от изпадане и след поредица от 8 мача без победа, накрая тимът взе 9 точки от три мача, като би Славия, Ботев и Берое, за да завърши накрая на 10-о място в подреждането.

През 2007/2008 ситуацията отново бе подобна, но отново след няколко "интересни" победи, 2 кръга преди края на първенството тимът от Сандански вече си бе осигурил оставането в групата и допусна две аристократични поражения от Черноморец и ЦСКА.

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки