Десподов: Почти готов съм за игра

Ето какво заяви крилото на Лудогорец при завръщането на отбора от Австрия

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов очаква отборът да е по-силен в сравнение с миналата година. Според него това е задължително условие, ако иска да се класира за групите на Шампионската лига. Той обаче е оптимист за предстоящите сблъсъци със Сутиеска, като се надява да може да вземе участие в тях.

"Добре се чувствам, вече съм почти готов да влезна на 100% да тренирам с отбора. Не мисля, че съм пропуснал много. Играх три мача с националния отбор в началото на месеца. А не съм и спирал да тренирам във фитнеса, в басейна и на терена в последните три дни. Така че мисля, че другата седмица се очаква да вляза на 100% в тренировките. Смятам, че отборът е готов, трябва да надградим още тази седмица и ще бъдем готови да направим силни мачове в Европа. Направихме добра подготовка, така че няма какво друго да кажа", заяви Десподов.

"Трябва да видим по-силен Лудогорец, защото в Европа няма слаби отбори. Ние трябва да даваме максимума от себе си, да бъдем максимално концентрирани и да бъдем по-силни от миналата година, ако искаме да играем в Шампионската лига. Не трябва да подценяваме отборите, които ни се паднаха, защото всеки може да те изненада. Ако ги подценим, това може да ни изиграе лоша шега и няма да ни помогне за в бъдеще, ако преодолеем тези два отбора, за третия и четвъртия кръг", допълни нападателят.

"Дай Боже да не стъпваме накриво в началото, както го правехме досега. Важното е, че на финалната права тръгвахме направо. Имаме дълга скамейка с добри футболисти. Ще се борим и на двата фронта и няма да подценим никой мач. Ще се раздадем в първенството, но най-важна в момента е Шампионската лига", каза още роденият в Кресна играч.

"Защо да е минус, че гостуваме във втория мач. Ще играем където трябва. Мисля, че ще съм готов за тези мачове, но треньорът ще прецени дали да разчита на мен", завърши Десподов.

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки