Ники Михайлов: Не можем да си позволим отпускане

Вижте мнението на капитана на Левски

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде мнението си преди двубоя с Хамрун Спартанс. Двата тима се изправят един срещу друг утре (11 август) на стадион “Георги Аспарухов” в среща-реванш от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. “Сините” имат преднина от един гол след първата среща между двата тима.

“Казах го още в Малта, ако трябва да съм честен, беше доста тежък мач. Не очаквах чак такава съпротива. Повечето им футболисти бяха чужденци и имат 2-3 малтийски национали. Нямам право да подценявам когото и да е било, още повече, като сме на крачка от това да стигнем до плейоф, което преди няколко седмици беше немислимо. Излизаме концентрирани, мобилизирани, за да изиграем един добър мач пред нашата публика. Трябва да играем добре и да направим всичко възможно да победим и да отидем в следващия кръг", заяви капитанът на Левски.

"Звучи несериозно да има притеснение да играем пред пълни трибуни. Видяхте, че за няколко часа се разпродаде стадиона. Това за пореден път показва каква сила имаме зад гърба. Не можем да си позволяваме отпускане, трябва да сме максимално концентрирани и да успеем да победим", допълни той.

"Отборът е подготвен, всички са здрави, с изключение на Ивелин. Подготвени сме много добре и съм сигурен, че на хубав терен с нашата публика мачът ще е доста по-различен от този в Малта, защото там и теренът беше зле, и времето беше убийствено. Успяхме да изиграем там един приличен двубой и да вкараме гол, но да не забравяме, че той падна в 95-ата минута. Със сигурност при нас няма да има отпускане и гледаме на мача доста сериозно. Трябва да го изиграем на 100%”, заяви още Михайлов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки