Кръстаич: Искам да покажем енергията от мача с Гибралтар и в Скопие

Селекционерът на България даде пресконференция

Селекционерът на България - Младен Кръстаич говори пред медиите минути преди официалната тренировка на националния отбор в Скопие. Утре вечер "лъвовете" излизат срещу Северна Македония в последен мач от Лигата на нациите. 
 
"Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина - казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да има концентрация за 90 минути и желанието да се победи. 
 
Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар. Моля, преведете точно (б.а. - към преводача), защото разбирам български език. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място.
 
Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи", заяви сръбският специалист. 

Още от БГ Футбол

Професор Рамон Кугат със специален подарък

"Червените" загубиха ценно време

Тимът се събира отново на 6 януари, ще ходи на лагер в Турция

Ето и кои си тръгнаха от морския град

Вижте какво написа той тук:

Собственикът на "канарчетата" е готов да заложи на роден специалист

Нападателят игра основно за дублиращия отбор през този сезон

Това е една от последните пречки за финализирането на продажбата на клуба

Имало е оферта от 100 000 евро за защитника от чужбина

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки