Атлетико (Мадрид) с класика срещу Валядолид (ВИДЕО)

Отборът на Диего Симеоне с категоричен успех от 3:0

Атлетико (Мадрид) с класика срещу Валядолид (ВИДЕО)

Атлетико Мадрид надви Валядолид с категоричното 3:0 в мач от 18-ия кръг на Ла Лига. Головете в мача отбелязаха Алваро Мората, Антоан Гризман и Марио Ермосо, като с тях Атлетико събра 31 точки на 4-ото място в таблицата, където Валядолид се намира на 17-о място с 17 точки.

На „Сивитас Метрополитано“ хората на Диего Симеоне упражниха ранен натиск, като в 3-ата минута Алваро Мората стреля в наказателното поле, но прати топката покрай вратата.

В 18-ата минута Антоан Гризман пусна пас с пета към Мората в наказателното поле. Там испанецът успя да финтира защитник и с хубав изстрел прати топката в долния ляв ъгъл.

Пет минути по-късно Науел Молина направи хитро подаване към Гризман, който нахлу на рейд в наказателното поле и с премерен удар удвои резултата.

Крушението за Валядолид бе пълно в 28-ата минута, когато след центриране отляво на Гризман, Марио Ермосо засече топката. Жорди Масип спаси, но топката се върна при Ермосо и с добавката той я прати в мрежата.

След това темпото на мача се забави и следващото добро положение дойде в 66-ата минута. Тогава Анхел Кореа стреля отблизо, но Масип направи брилянтно спасяване, като след като докосна топката, тя срещна и гредата.

В игра през втората част се включи и новото попълнение на „дюшекчиите“ Мемфис Депай, който в 89-ата минута стреля, но ударът му рикошира в защитник, а при добавката Яник Ферейра Караско стреля неточно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки