Кои са фаворитите на bwin за първите места в топ 5 първенствата на Европа?

Вижте подробности

Кои са фаворитите на bwin за първите места в топ 5 първенствата на Европа?

Футболните фенове с интерес към спортните залагания обичат да предвиждат кои отбори ще спечелят титлите във водещите европейски първенства. Букмейкърите предлагат много дългосрочни залози, но най-атрактивни са тези за шампион на първенствата. В спортната секция на букмейкъра Bwin вие ще намерите пазари за крайни победители. След Bwin Вход и избор на някой от шампионатите, вие ще видите отделна секция за залози на крайни победители. Там се предлагат ставки за шампион, изпадащи, отбори, топ 4 и др. Нека разгледаме шансовете на отборите за титла според хазартния оператор в големите първенства в Еворпа – тези на Англия, Испания, Италия, Франция и Германия.

Три отбора спорят за титлата в Англия

Английската Висша лига навлиза в решителната си фаза и краят на сезона се очертава да бъде много оспорван. След 25 изиграни кръга, отборът на Арсенал има две точки повече пред Манчестър Сити и е на осем пункта пред Ман Юнайтед. Тези три тима ще водят битка за титлата, като "гражданите" имат мач повече от съперниците си. Въпреки това, bwin фаворизира Ман Сити да спечели титлата. Тимът на Пеп Гуардиола е настоящият шампион и има по-класен състав от Арсенал на хартия. Не е за вярване колко силно се представят "топчиите" през кампанията и специалистите не смятат, че те ще издържат до края на сезона. Ман Юнайтед пък е отписан от биуин в битката за титлата, тъй като коефициентът им е доста висок, но отборът не спира да прогресира под ръководството на Ерик тен Хаг и още няколко поредни победи в първенството със сигурност ще ги направят голям претендент за короната.

Изявени фаворити в Испания и Италия

В Серия А нещата изглеждат решени и Наполи е фаворитът на Bwin да стане шампион. Неаполитанци трябва да загубят почти всички мачове до края на сезона, за да не станат шампиони. След 24 изиграни кръга в Калчото, тимът на Лучано Спалети има 18 точки аванс пред последните два шампиона - Интер и Милан. Наполи е с 21 победи в 24 мача през кампанията и просто няма как да бъде спрян. Заложилите в bwin преди старта на сезона за Наполи да спечели титлата в Серия А със сигурност ще бъдат много доволни.

Барселона има солидно предимство в битката за титлата в Испания. Каталунският гранд е фаворизиран от Bwin да стане шампион през този сезон. Въпреки загубата от Алмерия в 23-ия кръг, тимът на Шави има седем точки аванс пред втория Реал Мадрид. Все пак 2-3 грешни стъпки на Барса могат да завържат битката за титлата, ако Реал Мадрид направи силна серия през месец март. На този етап обаче Барселона е фаворитът за златните медали в Испания и предстои да видим дали Шави и неговите възпитаници ще задържат високото темпо до края на сезона.

Bwin дава предимство на Байерн в битката в Германия

Четири отбора са въвлечени в битката за титлата в Първа Бундеслига. Изглежда Борусия Дортмунд има най-добрата възможност от години да сложи край на доминацията на Байерн, докато среднякът Унион Берлин изненадващо е в челото, а и РБ Лайпциг има скромни шансове за титлата. След 22 изиграни кръга, Байерн и Борусия Дортмунд са с равни 46 точки в класирането - на три пред Унион Берлин. Не е изненада, че Байерн Мюнхен продължава да бъде фаворит според Bwin да стане шампион. Класата е на страната на баварците и ще бъде изненада, ако някой друг отбор спечели титлата.

ПСЖ върви уверено към нова титла във Франция

Във френската Лига 1, Пари Сен Жермен уби интригата за титлата с победата си над Марсилия с 3:0 в дербито на 26 февруари. Парижани имат осем точки аванс на върха пред големия си съперник след 25 изиграни кръга. Те са фаворити на букмейкърите да спечелят титлата, което би означавало, че за пети пореден път отборът ще стане шампион и това не би било изненада предвид факта, че Лео Меси, Килиан Мбапе, Неймар, Серхио Рамос и още куп звезди са в техния състав.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки