Феновете на Пирин линчуват ръководството, ако клекнат пред Левски

Председателя на фенлкуб Пирин СС Константин Капчин обяви, че феновете на отбора са готови да бойкотират ръководството и мачовете на тима от Благоевград, ако ръководството на „орлетата" приеме предложението на новия шампион Левски двубоят от последния кръг на първенството да се играе на Националния стадион „Васил Левски” и сините да бъдат наградени там.

Феновете на Пирин линчуват ръководството, ако клекнат пред Левски

Председателя на фенлкуб Пирин СС Константин Капчин обяви, че феновете на отбора са готови да бойкотират ръководството и мачовете на тима от Благоевград, ако ръководството на „орлетата" приеме предложението на новия шампион Левски двубоят от  последния кръг на първенството да се играе на Националния стадион „Васил Левски” и сините да бъдат наградени там.

”Това е гавра с името на Пирин. Явно нашето ръководство бързо забрави каква беше публиката на финала с Литекс. Ако клекнем на искането на Левски феновете от Пирин СС са готови на крути мерки срещу ръководството. Обещаваме, че повече няма да стъпнем на мач на Пирин нито у дома, нито при гостувания”, заяви разгневен Капчин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки