Левски с трета загуба в Балканската лига по баскетбол

Левски допусна трето поражение в Балканската лига по баскетбол, този път от македонския Фершпед Работнички. "Сините" загубихас 83:74 в зала „Христо Ботев”в София.

Левски с трета загуба в Балканската лига по баскетбол
Левски допусна трето поражение в Балканската лига по баскетбол, този път от македонския Фершпед Работнички. "Сините" загубихас 83:74 в зала „Христо Ботев” в София. Българите играха по-слабо от своя противник почти през цялата среща с изключение на третата част, когато напомниха за изявите си в мача срещу шампиона на България и не побеждавам от две години преди този мач отбор на ЛукОйл Академик. Така на практика момчетата на Констатин Папазов загубиха шансове да продължат напред в надпреварата.

Македонците поведоха с 8:2 още в началото. Играчите на Тити Папазов съумяха да стабилизират играта си, но въпреки това не успяха да изравнят до края на частта.

Втората част започна още по-неприятно за Левски. Особено слаби бяха те в стрелбата от далечно разстояние. Така преднината на гостите достигна цели 17 точки.

Третата част започна по-добре за „сините”. С бързи атаки на Маркъс Хол и Станислав Славейков българите сравнително бързо стопиха преднината на Работнички, която достигна само до 4 точки.

Въпреки отличната трета част, отборът на Левски така и не успя да поведе в резултата и остави македонците успешно да поддържат разлика от 4-5 точки, която се запазидо края на срещата.


Стартови петици на двата тима:
ЛЕВСКИ: Маркъс Хол, Златин Георгиев, Станислав Славейков, Дуейн Мортън, Стефан Георгиев.
РАБОТНИЧКИ: Огнен Стояновски, Тони Грънчаров, Диме Тасовски, Боян Трайковски, Ерсид Люца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки