Финансовият министър и шофьорчето Димитър Илиев няма да забият и пирон в спортна база (ВИДЕО)

Депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев разби популизма им

Финансовият министър и шофьорчето Димитър Илиев няма да забият и пирон в спортна база (ВИДЕО)

„Излишно е да казвам какви щети нанесоха Промяната на държавата. Видяхте, че всичко спря, инфраструктурните проекти спряха, модернизацията спря, един пирон не забиха през тези години. Най-тежко беше обаче на нашите кметове. А ние имахме един супер отбор от кметове и общински съветници, които правеха всичко възможно да удържат този тежък период със спрени бюджети, с редуцирани средства за инфраструктурни проекти, с много бойкот от страна на правителството. Сякаш тези хора, които управляваха не са българи, а обявиха война на българските общини, на българските кметове, на българските съветници. Всеки има глава на раменете си да го усети това нещо и да го види. Всеки го е усетил по джоба си, по инфлацията, по спрените инфраструктурни проекти, които са най-важното в един район, за да може той да се развива“. Това каза депутатът от ГЕРБ Красен Кралев по време на предизборно мероприятие на партията във Варна.

„И понеже много обичаме да си говорим за социология – днес излезе едно проучване на „Маркет линкс“ – най - одобряваният политик в България е Бойко Борисов с огромен процент разлика. Най – одобряваната партия е ГЕРБ – 7% над ментетата от промяната“, допълни бившият министър на спорта.

„И, за да разбере каква е измамата, която те готвят пак -  днес чета, излязъл Асен Василев с шофьорчето там, което се нарича спортен министър и тръгнали да обясняват какви инвестиции ще правят в спорта. Правителството на Борисов направи инвестиции в спорта над 500 милиона без да искат каквито и да било ангажименти от страна на спортните клубове и общини. Днес те излезли и казали, че са приготвили десет милиона, но ще трябва и вие да участвате с 50 %. Е, от къде клубът по щанги ще намери да ти извади и да ти даде 100 хиляди за залата? От къде клубът по художествена гимнастика ще намери да ти даде 200 хил. за залата? Ами клуб по лека атлетика 600 хил. да плати за писта? От къде да дойдат?“, попита още Кралев.

„Това е цялата им измама – популизъм и в същото време да не дадат един лев. И няма да забият този пирон, който го чакаме от толкова време“, категоричен беше той.

„Затова ГЕРБ няма алтернатива в България. Иван Портних няма алтернатива във Варна. Тодор Балабанов няма алтернатива във Варна. Тези кметове на общини всеки един от тях от успеше по - успешен – нямат алтернатива. Да дойдат, да заповядат в неделя, ще ги бием пак и да си ходят по живо, по здраво и да си учат уроците“, отправи предизвикателство на финала на изказването си Красен Кралев.

Министър Глушков заварил две програми пред провал, едната вече има финансиране

Екипът на министъра е предприел спешни мерки, за да изпълни плановете

Защо се срина Централната компютърна система на Български Спортен Тотализатор и как се стигна до тук?

Вижте цялата хронология на проблема

Във Франция: Погнаха организаторите на зимната Олимпиада

Властите претърсиха централата на организационния комитет за Милано/Кортина 2026

Сривът на Централната компютърна система на БСТ разкрива сериозни управленски пропуски и огромен риск от загуба на данни на участниците в игрите

БСТ е изправен пред безпрецедентна криза

Министър Глушков се срещна с вицепрезидента на Ръгби Европа Кристиан Дюля

Вижте подробности

Клиентите на Fibank вече могат да използват и Xiaomi Pay

Вижте подробности

Поканиха Стоичков на Конгреса на ФИФА

В него ще участват Георги Иванов, Борислав Попов и Ивета Банкова-Стоянова

Шефът на световния биатлон впечатлен от възможната ни кандидатура за Младежка олимпиада

Оле Далин беше награден днес със специален плакет от министъра на младежта и спорта Георги Глушков

Риск от загуби за милиони в Спорт Тото заради некадърност на ръководството

Новоизградени пунктове са на многократно по-високи цени, а вече дефектирали и протекли. Изпълнителният директор за пореден път показва липса на опит и компетенции

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки