Балъков пред Novsport.com: Информациите, че поемам Левски са спекулации

Един от героите за България на САЩ ’94 Красимир Балъков заяви в интервю специално за Novsport.com, че информациите, които се появиха, че ще поема Левски или националния отбор на България, са само спекулации на българските медии. Бала коментира и разгромната загуба от Сърбия с 1:6 и появилите се конфликти.

Балъков пред Novsport.com: Информациите, че поемам Левски са спекулации

Един от героите за България на САЩ ’94 Красимир Балъков заяви в интервю специално за Novsport.com, че информациите, които се появиха, че ще поема Левски или националния отбор на България, са само спекулации на българските медии.
Бала коментира и разгромната загуба от Сърбия с 1:6 и появилите се конфликти.

 

- Напоследък изчезнахте от полезрението на българския футболен запалянко, разкажете ни с какво се занимавате в момента. Казахте, че пристигате в България само за тенис турнира, на който ще, участвате.

- Разбира се, това беше в кръга на шегата. Имам много други неща, с които се занимавам. Покрай Нова година да видя семейството си, да видя родителите си и така…

 

- Някакви бъдещи планове, имаше доста спекулации с вашето име – треньор на Левски, треньор на националния отбор, завръщане в Щутгарт, да ни кажете нещо за бъдещето.

- Нито съм подписал договор с Левски, нито съм подписал договор с националния отбор, така че сами казахте, това са спекулации, нормално е в днешно време в България, в тази медийна джунгла, която съществува да се спекулира много особено с човек, като мен, който е в публичното пространство. Всеки ден си чета статии, в които откривам нови истини за мен и се радвам, и се смея.

 

- Футбол, тенис, голф, кое е приоритетно в момента?

- Приоритет е преди всичко футболът, другите спортове са ми хоби.

 

- Не мога да не ви попитам за националния отбор. Как бихте коментирал ситуацията, която се получава в момента, а пък и другото вече – вие като публична личност, която непрекъснато присъства в медиите – напоследък се получава един, да го наречем конфликт, между журналисти и Бербатов, който е звездата на нашия национален отбор…

- Типично за българския ни манталитет. Първо, за футбола ни – всяко зло за добро, да се надяваме, че тази среща, която изиграхме в Сърбия и това лошо представяне ще ни събуди и ще ни даде нова мотивация и концентрация за следващите квалификационни срещи. А пък що се отнася до големите ни звезди като Бербатов, Стилиян, Мартин, българският ни манталитет до такава степен и силен да убива известни хора и завистта ни е прочута, така че логично и нормално е един човек, който е постигнал нещо в живота си, да бъде винаги в устата на хората и то за негативни неща. Аз не го приемам това нещо. Навсякъде по света успелите хора се зачитат и почитат, в България е обратното.

 

- Участвате в една много „чиста” кауза – SOS Детски селища – България. Как вървят нещата там и имате ли някакви планове и прояви, спортни или каквито и да било с децата от селищата?

- Другата седмица имам среща с децата, мисля, че в четвъртък на обяд ще го посетя. Постоянно поддържам контакт с хората, които се занимават с SOS Детски селища, има различни проекти, в които участвам и аз и в които се опитвам чрез моята популярност, която е благодарение на футболната ми кариера, използвам за по-голямо популяризиране на SOS Детски селища, да знаят хората, че децата са нашето бъдеще и все пак, който има възможност и желание, би трябвало да помага.

Мбапе: Искам да се адаптирам, шофирането не е проблем

Новата звезда на Реал с първо интервю в Мадрид

Илиан Илиев: СТК на БФС се подигра с Черно море

„Нека да мине двубоят с ЦСКА 1948, тогава ще мислим за Апоел“

Борносузов: Готов съм на всичко за мястото си в ЦСКА

Юношата на "армейците" е много щастлив, че се завръща в тима

Шефът на европейския хандбал: Българската федерация е свършила страхотна работа

България ни е нужна, казва Майкъл Видерер

Скаршем: Ще остана, докато върнем ЦСКА на върха

"Най-доброто ми решение е да дойда в отбора", заяви норвежецът

Сираков: Реалността е Левски в Топ 3

Вижте какво каза мажоритарният собственик на "сините"

Шефката на европейския плажен хандбал: Свършихте страхотна работа (ВИДЕО)

Спортът ще бъде демонстрационен в Париж и Варна е важна стъпка за олимпийското му бъдеще

Волейболният селекционер: Трябва да започнем бързо да печелим

„Не бива да се оправдаваме с младостта“, смята Бленджини

Стефка Костадинова: Знаех, че Ярослава ще подобри рекорда ми, животът продължава (ВИДЕО)

Председателят на БОК с първи коментар след подобреният й световен рекорд