Вуцов скочи на съдията и Каранга: Трябва да има промени след 15 март

Вижте какво каза треньорът на Янтра

Вуцов скочи на съдията и Каранга: Трябва да има промени след 15 март

Треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов критикува съдията след победата с 2:1 срещу Септември във Втора лига. В типичния си стил той обиколи много теми от БГ-футбола.

„Стига с този елит. Нямаме такава идея. Очакванията ще станат още по-големи. Предстои по-трудното. Аз в понеделник казах, че идваме да победим. Бях убеден, че ще бием. Много добър отбор сме, натрупахме самочувствие, с отлична подготовка сме, играем добре. Оставиха ни с 10 човека по най-обидния начин. Чудесата, които се правят срещу нашия отбор, не искам да ги коментирам. Миналия мач два картона – двама наказани. Днес четиримата са ни наказани. Има снайперисти. На Казаков няма нищо. Първият вместо фал срещу него, тоя му извади картон. Безумията на безумията, защото ни е капитан и ни е важен. Отворете и вижте с кой играем. Много са отборите, които се напъват, натискат се, хвърлят пари“, каза Вуцов.  

„Мога да се закълна в трите си деца, че Янтра не се е обаждал на никого, нито от БФС, нито от отбор, нито на съдия. Играем всеки мач за себе си. Няма да крием, че сме с най-малката финансова възможност като заплати. Ако има инвестиция да е в тези момчета. Има дребни детайли, които да се променят. От един изпадащ отбор три години, Янтра сега е на едно много по-високо ниво. Вече имаме 40 точки, миналата година с толкова завършихме. Фактор сме. Дойдохме да победим първия. От първата минута нападахме. Не паркирахме автобуси, трамваи и не знам какво си. Страничните фактори наклониха да ни набутат. Ако някой гледа ФИФА, УЕФА, имаше четири фала при центрирането в 94-тата минута“, продължи той.

„Браво за духа, за дисциплината, наистина повярвахме в себе си. Днес дойдохме със самочувствие да бием. Нямаме разговор с общината за финансиране. Няма да се натискам сам пред вратата на общината. Информирал съм хората, които управляват. Нямаме цел и възможности. Всичко ще отиде по дяволите, ако не си направим нашата организация. Сигналната лампа за всички е такава, че трябва да седнем и да го коментираме. Няма да е на всяка цена. Трябва да играем по-добре, да бием, където можем и каквото се случи. Дайте да си седнем на земята. Виждате каква е организацията в българския футбол. Ако тръгна да говоря, до 22 септември ще свърша, докато ви разкажа всичко, което знам. Надявам се след 15 март да има промени. Ние бърборим и говорим, но сами правим глупости. Какво му пречи да свири като бял човек, да няма измислени картони. Почваме да се наказваме. Мач с ЦСКА 1948 съдията ни уби, всички го признаха. Наказаха го съдията и шест мача мен наказаха. Търсиха труп. Нито съм се бил, нито съм псувал. Каранга, чист българин, отиде онзи ден, псува си като хамалин – един мач. Къде се намираме? Каранга не е наш човек. Него може да го пази. Два пъти говорих с хората от комисията. Сега защо не са точни? Аз като говоря, утре ще има 1500 глупости, че рева. Ще говоря, няма да си седя вкъщи. Аз ще пазя моите футболисти, защото се трудят и заслужават. Може ли 94-та минута за малко да ни вкарат гол, да им вземе парите от джоба. Гарантирам ви, че най-малките заплати са в нашия отбор. Има някои неща, които са по-силни от мен. Казах си, че няма да говоря, ама не става“, каза още наставникът на Янтра.

Ангел Червенков: Мислех, че ЦСКА ще вземе българин за треньор

Той останал изненадан от пристигането на Томислав Стипич

Роналдо: Имаме всичко, за да спечелим Евро 2024

Вижте какво казва португалецът

Генчев: Левски може да се бори и за дубъл (ВИДЕО)

„Държа да привлека добри футболисти, които ще помогнат на отбора“

Ачиари: Отправили сме оферти към трима българи

„Трудно е Себастиан Вия да остане…“

Попето: На мен дузпите винаги са ми тежали (ВИДЕО)

Капитанът на Ботев говори за най-тежките си моменти

Златан: Мога да кажа, че съм най-добрият за всички времена

Ибрахимович бе изпратен с аплодисменти в Швеция

Тодор Янчев: Щастлив съм, че ще работя във Враца

Вижте какво заяви новият треньор на Ботев

Гочето: Илиан Илиев провежда мачовете със самочувствие

Вижте какво казва Георги Василев

Синер: Горд съм, че съм №1

Вижте какво каза италианецът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки