Фиорентина има три варианта за нов треньор от лятото

Вижте и кои са те

Фиорентина има три варианта за нов треньор от лятото

Фиорентина ще се раздели с Винченцо Италиано през лятото, като Алберто Джилардино, Иван Юрич и Алберто Акуилани са основните кандидати за поста му.

От известно време се говори, че Италиано е информирал клуба, че възнамерява да продължи след края на сезона, тъй като е достигнал до финала както на Купата на Италия, така и на Лигата на конференциите на Европа миналия сезон и е на път да го направи отново тази година.

Рафаеле Паладино от Монца се очерта като водещ вариант, но след това информациите сочеха, че има проблеми между неговия антураж и директорите на “виола”.

Джилардино все още не е решил съдбата си в Дженоа, след като ги изведе до промоция от Серия Б и в момента се намира удобно в средата на таблицата в Серия А.

Това би било завръщане във Флоренция за него, като той игра там от 2008 до 2012 г.

Друг бивш играч на Фиорентина, свързан с работата, е Акуилани, който започна треньорската си кариера в младежкия отбор на Фиорентина.

Трета алтернатива е Юрич, чийто период в Торино изглежда най-накрая е към своя край след години на напрежение с директорите и президента Урбано Кайро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки