Жеда: Каляри може да бие всички

"Срещу Наполи ще бъде един много труден мач, но ние сме запознати с нашите силни страни. Ние може да победим всеки един съперни, тъй като този сезон Калчото е много балансирано. Изпитваме уважение към тима от Неапол, но не се страхуваме от тях. Трябва простода играем нашата си игра и да няма напрежение в отбора. Положенията, които имаме трябва да бъдат уползотворявани и това е ключът към успеха", заяви бразилецът.

Жеда: Каляри може да бие всички

Нападателят на италианския Каляри Жеда е на мнение, че неговият отбор може да победи всеки един съперник, съобщава италианското издание "Кориере дело Спорт". Както е известно, среднякът надви Фиорентина с 1:0 в миналия кръг.

 

"Срещу Наполи ще бъде един много труден мач, но ние сме запознати с нашите силни страни. Ние може да победим всеки един съперни, тъй като този сезон Калчото е много балансирано. Изпитваме уважение към тима от Неапол, но не се страхуваме от тях. Трябва простода играем нашата си игра и да няма напрежение в отбора. Положенията, които имаме трябва да бъдат уползотворявани и това е ключът към успеха", заяви бразилецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки