Балъков: Битката за титлата ще е жестока

Бала очаква сериозна надпревара до последно в efbet Лига

Балъков: Битката за титлата ще е жестока
Жестока и интересна битка за шампионската титла в efbet Лига очаква бившият национал Красимир Балъков
 
"Ще бъде интересно, защото отборите се познават много добре, особено тези в топ 6. Там силите са изравнени. Знаят си добре силните и слабите страни и трудно могат да се изненадат с нещо. Показа го мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948. Много промени имаше в състава на „червените“ през тази зима и въпреки това, те се представиха много достойно. Лудогорец успя да победи, но не им беше никак лесно. Те се наложиха, но получиха сериозен отпор насреща. 
 
Вече не е ясно предварително кой ще победи, както беше преди. Ще бъде интересно първенството до последно. Сигурен съм, че ще има и доста изненади", заяви пред "Мач Телеграф" Балъков.
 
Той призна, че ще стиска палци на Илиан Илиев да задържи Черно море на първата позиция в шампионата. 
 
„Силно се надявам Илиан да успее. Дали на варненци ще им стигнат силите за първото място, ще разберем. Те са добър отбор, който не бива в нито един момент да бъде подценяван. 
 
Дано Илиан успее да продължи положителната и градивна линия и начело на националния отбор. Минавал съм и през този път и не е никак лесно. Стискам му палци и дано резултатите и в първенството, и начело на България да бъдат положителни. Всички ще се радваме“, изтъкна Балъков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки