Градев в истерия, призна си, че няма юридическа диплома

Вижте подробности

Градев в истерия, призна си, че няма юридическа диплома

Лицето Жорко Перхидролко или по лична карта Георги Петров Градев, изпадна в истерия заради поредицата разкрития на NOVSPORT! След дълги години мъчително пазена тайна, той най-накрая си призна, че няма диплома за юрист. Нещо, което бе обявено официално от Висшия адвокатски съвет в отговор на запитване на колегите от Tribune.bg.

Оказа се, че Градев не е вписан в никой от официалните регистри на българската адвокатура, водени от ВАС, т.е. не е член на Адвокатска колегия, находяща се на територията на Република България.Той няма каквито и да е правомощия да упражнява адвокатската професия на територията на Република България в качеството на "Адвокат от Европейския съюз", по смисъла на чл. 11 от Закона за адвокатурата.

В среднощен пост в социалните мрежи Перхидролкото признава, че няма диплома за юрист. Но твърди, че такава изобщо не му трябвала, защото той бил учил международно спортно право в Лондон и дори преподавал в Мадрид...Оставяме настрана, че е изгонен от правителството на Испания през 2022 година заради подозрения за сериозни връзки с режима на Путин в Кремъл. Журналистическо разследване, което бе публикувано в различни медии начело с Frognews и вече вероятно е в процес на проучване и от родните служби...

Далеч по-интересно е да отбележим, че няма как да специализираш спортно право или например, търговско, наказателно, гражданско или административно, ако преди това не си завършил право с юридическа диплома. Това е все едно да практикуваш като лекар "уши, нос, гърло", без преди това да си учил медицина...Абсолютен нонсенс, но на Жорко Перхидролко от това изобщо не му пука...Докато в юридическите среди се шегуват, че Георги Градев е толкова адвокат, колкото Мартин Божанов е нотариус...

Що се отнася до това да питаме различни спортисти колко велик "адвокат" е, то от това няма никаква нужда. Защото трябва да попитаме Антъни Иванов с какъв акъл се натресе на Градев, та сега да получи наказание за 3 години? Или на халфчето от Марица Ради Апостолов, който заради некадърността на Перхидролкото не играе футбол от лятото и скоро не се очертава да е на терена...А примерите са още много, с някои от които ще ви запознаем в следващите дни.
 
А по повод твърденията на неюриста ,че Красен Кралев търсел тайна среща с него, редакцията на NOVSPORT се свърза с бившия министър на младежта и спорта и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС, който отговори с насмешка: "Не го познавам този човек и няма какво да си говоря с него. В БФС не съм стъпвал от 3 години и няма причина в близко време да ходя там. Преди Нова година от Българска спортна федерация по шахмат с почетен председател Антоанета Стефанова, поискаха среща с мен в качеството ми на заместник-председател на парламентарната комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта за някакви промени в Закона за спорта. Тогава им казах да дойдат с техния правен консултант, за когото казаха, че е Градев. Ако това е тайна среща...Нямам никакво желание и тема по която да си говоря с този човек".
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

По какво си приличат Руди Гела и Градев

https://www.novsport.com/news3271146_1044.html 

Зарков: И тези тумбаци-комисионери ще спасяват футбола...

https://www.novsport.com/news3271169_1507.html

Шефката на лицензираната шахматна федерация: Разделение няма, има група с контакти

https://www.novsport.com/news3271183_1020.html

Лицензираната шахматна федерация започва дело в Лозана срещу ФИДЕ

https://www.novsport.com/news3271199_1044.html

Защо прокуратурата и МВР мълчат за делата на Руди Гела и шарлатаните му в ММС

https://www.novsport.com/news3271215_1044.html

Опасни връзки

https://www.novsport.com/news3271261_1044.html

ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха Антъни Иванов с дрога

https://www.novsport.com/news3271262_1019.html

Арестуваният Антъни Иванов активен в социалните мрежи

https://www.novsport.com/news3271264_1019.html

Антъни си призна: Наркотикът беше в джоба ми

https://www.novsport.com/news3271273_1019.html

Антъни: Само в България тревата е дрога

https://www.novsport.com/news3271276_1507.html

ДА ИЗГОНИМ МЕНТЕТАТА ОТ СПОРТА: Истината за Градев

https://www.novsport.com/news3271345_1044.html

Това са портиерите на Боянските футболни ливади

https://www.novsport.com/news3271366_1009.html

Зарков: Жорко Перхидролко пак напълнил гащите

https://www.novsport.com/news3271378_1507.html

Антъни Иванов – когато устата ти е по-голяма от мозъка

https://www.novsport.com/news3271407_1009.html

Градев, само истината може да те освободи

https://www.novsport.com/news3271651_1009.html

Как Руди Гела и Градев източваха ЦСКА

https://www.novsport.com/news3271915_1009.html

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки