Херо: Ще трябва сериозна селекция, целта е спасението (ВИДЕО)

Всеки мач ще е финал за нас, няма да позволя на съдиите да се подиграват със Спартак

Херо: Ще трябва сериозна селекция, целта е спасението (ВИДЕО)

Новият старши треньор на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо бе представен пред медиите и даде първата си пресконференция начело на „соколите“.

Херо заяви, че основната цел е Спартак да оцелее в елита, като заради това всеки от оставащите мачове до края на efbet Лига е финал за отбора.

„Град като Варна заслужава да има такъв отбор, силно съм впечатлен от поведението на феновете – това са нещата, които ме накараха да се хвана и да дойда да помогна. Имаше лични причини, поради които не успях да дойда по-рано. Обещах и си го изпълних. Знам, че се хващам в труден момент. На седем точки сме под чертата за спасение. Обещавам, че ще работя сериозно и отговорно за да спасим Спартак“, започна Херо.

„Работим за селекцията, но предпочитам когато има нещо сигурно да го съобщаваме. Така че, когато нещо има на 100% вие ще го знаете първи.“
„Няма да махам никой от щаба, добавям само Георги Чиликов. Човек, с когото съм работил дълго и му имам пълно доверие. Това е изключително важно. Виждам съм и предателства и много неща“, разкри Димитров.

„Ще ни трябва доста сериозна селекция. Аз съм пределно наясно, че тя не може да стане за един трансферен прозорец. Естествено, че всичко съобразявам с финансовата политика на клуба. Наистина ще ни трябва доста сериозна селекция, с която да подобрим отбора. Липсва качествена селекция, без да обвинявам и обиждам потенциала в момента. Това, което отборът играеше досега с идването на Тодор Киселичков, го преценявам като правилно. Всеки треньор трябва да се съобразява с това, което има. Всеки иска да играе като Манчестър Сити, но не всеки разполага с точните играчи“, каза още новият треньор на „соколите“.

„Всеки треньор предпочита да работи с български футболисти, но въпросът е дали ги има. При нас водим разговори с играчи и от вътрешния и от външия пазар. Помогнах в някои отношения за някои от привлечените играчи. Имах морален ангажимент от август да помагам с каквото мога“, разкри още Херо.

„Основната цел е да се спасим. Ще бъде трудно, нашите конкуренти също награждат. Останем ли, без да казвам силни думи, нашият отбор ще има друго лице. Виждам добри неща направени. Запознах се и с тренировъчния терен. Смятам, че са направени добри неща както за мъжкия тим така и за школата“, каза още Димитров.

„Всеки един мач ще бъде финал за нас. Трудно може да разчиташ на юноша да изкара цял мач в такъв период. На тях ще им бъде обърнато внимание, след като изпълним целта си“, отговори Херо на въпрос за юношите на клуба.

„Опитвал съм да си променя емоциите. На съдиите няма да им позволя да се подиграват със Спартак отсега мога да им кажа“, закани се отсега той.

Майкъла: ЦСКА няма стадион, школа и отбор!

"Сега се започва от нулата, успех на новото ръководство!"

Илиан Илиев запали „искрата“ в националния

България отново се интересува от своя отбор

Най-строго пазената тайна в българския футбол

В Спартак се заиграха твърде много с името на новия треньор

Красен Кралев повежда силен отбор в спорта

Вижте спортните личности в листите на ГЕРБ

Как Илиан „отлепи ютията“ с националния отбор

Варненският специалист даде нова надежда на феновете

Левски в търсене на нов любимец

Бари си тръгна, Андреев сяда на пейката

Време за промяна!

Охраната на мачовете в родния футбол е пълен фарс

Срамен кошмар с кръв и безчинства беляза евробаража (ВИДЕО)

Новият закон за футболното хулиганство е задължителен

Неможачите в спорта

Вижте Пазарджик и се сещайте за Руди Гела и шофьорчето в ММС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки