Любо, а ти сложи ли летните гуми?

Треньорът на Хебър продължава с детинските номера

Любо, а ти сложи ли летните гуми?

Любослав Пенев отново е сърдит, но това не е новина. Такъв е от години. На тази причина се дължат и интервютата му през последните седмици, с които повече се конкурира с Натали Трифонова, отколкото с останалите си колеги във футбола.

„Дойде пролетта, после лятото, есента, зимата, Нова година и така. Температурите се покачват, идва време да слагаме летните гуми“, беше краткият и лаконичен коментар на Пенев след загубата от Ботев Враца с 2:3.

Подобни изказвания съпътстваха и предишните му изказвания пред Диема. Факт, това е конфликт, в който ние не трябва да се месим, но пък си плащаме чинно, за да гледаме родния шампионат и да слушаме ексклузивни интервюта преди и след срещите. А какъв е сезонът навън го научаваме от прогнозата за времето, за нея не се изисква платен абонамент.

Ако реши, Любо може да си направи профил във Фейсбук. Там хората като него обичат да се оплакват, да споделят снимки от метеорологичната обстановка в страната и да се карат с останалите. Все неща, които са по вкуса на треньора на Хебър.

А иначе Супер Любо отдавна не е Супер. Можеше да е голям треньор, но не стана. Беше във Валенсия, но се прибра, за да се бори с вятърни мелници. Тръгна си пръв от Ботев Пд, когато стана ясно, че пари няма да има, а той за малко не работи. Махна се със скандал и от ЦСКА, скочи на бившите си съотборници от националния, обяснявайки кой колко спи и колко грамотно пише. Беше смешно, вече не е.

Любо, а ти смени ли гумите, защото в момента караш по капли от Враца към Пазарджик, чудейки се с кого още да се скараш. Недей така, усмихни се, времето е хубаво, дойде пролетта, после лятото... а след него знае ли някой къде ще си треньор?

Защо всички отказват на Левски?

Марин Петков е поредният, който не иска да преподпише

Защо ЦСКА игра срещу себе си в Разград

"Червените" бяха като озверели в последните 30 минути

Паро: Новите хора в ЦСКА да се покажат

"Гриша Ганчев искаше да постигне големи неща, но дойде в лош момент"

Кан коментира грешката на Нойер в Мадрид

"Част от бруталната съдба на вратаря"

Георги Иванов: Тук няма еднолични решения

"Ние сме партньори на клубовете", заяви президентът на БФС

Кой и защо не иска Добруджа в Efbet лига

На тима от Добрич предстоят жестоки финални битки в първенството

Костов вече стреля по всички

Треньорът на Левски безпощаден в критиките си

Бий, за да те уважават

В Левски плачат, защото друго не могат да направят

Бият Левски като тупан, а въпросите му виновни

Какво каза и какво не каза Костов след поредното разочарование

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки