Паро: Новите хора в ЦСКА да се покажат

"Гриша Ганчев искаше да постигне големи неща, но дойде в лош момент"

Паро: Новите хора в ЦСКА да се покажат

Единственият българин, участвал на полуфинал за КЕШ и като футболист, и като треньор – Аспарух Никодимов, е един от символите на ЦСКА.

Легендата коментира пред „Тема Спорт“ горещите теми в Борисовата градина, свързани със смяната на собствеността, излизането на Гриша Ганчев от управлението и предстоящото утре гостуване на Лудогорец.

„Определено ме изненада тази новина. Дано да е за добро. Не съм запознат какво се е случило и не мога много да си го обясня, честно казано. Може той да е решил да прекъсне, може другите да са по-мераклии, по-богати. Може и да е принуден да излезе от клуба. Наистина не знам каква е причината. Със сигурност ЦСКА заслужава да е богат и много добре организиран клуб. С успехите, историята, фенската си маса… А и не можем да коментираме много, защото с Ганчеви например се познавах, докато новите хора все още не са ни казали един ли е, много ли ще са, кои са. Трябва това нещо да се изясни пред обществеността, да се покажат."

"Гриша Ганчев спаси клуба и за това, където се срещне, всеки път трябва да му се благодари. Иначе той е цесекар, искаше много отдавна да вземе клуба. Говорили сме си, знам колко обичаше ЦСКА и колко неща искаше да постигне. Обаче дойде в лош момент, защото Лудогорец се знае предварително още в началото на сезона, че ще стане шампион. Просто битката не беше съвсем спортсменска за съжаление. Дано сега новите собственици са по-силни и успеят да се преборят с това. Факт е, че ЦСКА така и не успя да изгради наистина силен отбор, който да има изразено превъзходство срещу конкурентите си, но и това е въпрос на възможности“, каза Паро.

Възможна ли е мисията „Апоел Беер Шева“ за Черно море

Илиан Илиев и "моряците" продължават да мечтаят

Майкъла: ЦСКА няма стадион, школа и отбор!

"Сега се започва от нулата, успех на новото ръководство!"

Илиан Илиев запали „искрата“ в националния

България отново се интересува от своя отбор

Най-строго пазената тайна в българския футбол

В Спартак се заиграха твърде много с името на новия треньор

Красен Кралев повежда силен отбор в спорта

Вижте спортните личности в листите на ГЕРБ

Как Илиан „отлепи ютията“ с националния отбор

Варненският специалист даде нова надежда на феновете

Левски в търсене на нов любимец

Бари си тръгна, Андреев сяда на пейката

Време за промяна!

Охраната на мачовете в родния футбол е пълен фарс

Срамен кошмар с кръв и безчинства беляза евробаража (ВИДЕО)

Новият закон за футболното хулиганство е задължителен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки