Аплодисменти за Десподов в ПАОК (ВИДЕО)

Българинът пя гръцки хит на съотборниците си

Аплодисменти за Десподов в ПАОК (ВИДЕО)

„Казвам се Кирил Десподов. Много съм щастлив да съм тук. Благодаря за начина, по който ме приехте...“

Това заяви българският национал, който пя гръцки хит на съотборниците си в ПАОК, а залата избухна в аплодисменти.

Това се случи на вечерята преди днешния полет за Хелзинки, където на "черно-белите" им предстои мач с местния ХИК от Лигата на конференциите.

Двубоят е в четвъртък от 19:45 часа, а видео от изявата на Десподов бе разпространено в социалните мрежи на клуба. Той се е качи върху стола си и за начало благодари за топлото посрещане.

„Ще направя всичко, за да помогна на отбора да спечели много трофеи. Надявам се първият да е още тази година. Още веднъж ви благодаря за доброто посрещане", продължи Десподов, а съотборниците му отново го аплодираха с надеждата "представлението" да започне. Чуха се подвиквания: "Песен, песен!".

„Ок, ще ви изпея едно гръцко парче. За вас момчета...", престраши се най-накрая българинът и на импровизиран микрофон подхвана хита на местната звезда Триандафилос - "Se Perno Gia Na Sou Po", а съотборниците му пригласяха.

По този начин бе спазена традицията новобранците в ПАОК да пеят пред отбора. Десподов подписа с гръцкия тим през септември, а в неделя направи своя дебют за "черно-белите" при нулевото равенство в дербито на Солун с Арис.

Крилото се появи в игра за домакините в 65-ата минута и можеше да донесе успеха на своите, след като се разписа с техничен удар от точката на дузпата. След проверка на ВАР се оказа, че негов съотборник е бил в засада в по-ранен етап на атаката и попадението бе отменено.

Видео вижте тук.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки