Fibank с благотворителен календар в подкрепа на климата и художествената гимнастика

Водата в центъра на уникална фотосесия

Fibank с благотворителен календар в подкрепа на климата и художествената гимнастика

За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) насочва вниманието към значима кауза, помагаща устойчивото развитие на обществото, чрез своя луксозен календар за 2024 г. Темата е изменението на климата, което засяга всички региони по света и България.

Акцент тази година се поставя върху стойността на водата и опазването й като незаменим природен ресурс. Каузата, зад която Fibank застава, е насочена към борбата с климатичните промени, недостига на вода и замърсяването. Чрез популяризиране в обществото на високата стойност, която този природен ресурс има за нас и как да го запазим.

Концепцията на календар 2024 съчетава финеса и грацията на момичетата от националните ни отбори по художествена гимнастика, които изпълняват за фотосесията своите композиции в стилистиката на динамичната енергия, която дава водата.

„За нас беше голямо предизвикателство да участваме в тези снимки, защото до сега не сме правили подобна фотосесия. Беше интересно и много се забавлявахме. Сега, когато виждаме резултата всичко сме много доволни от получилото се и искаме да благодарим на екипа, който се погрижи това да стане реалност“, каза многократната ни медалистка от големи първенства Боряна Калейн.

Зад реализацията на проекта стои екипът на рекламна агенция KIWI Advertising, a уникалните кадри са заснети от фотографа Петър Пешев.

Както всяка година, така и тази, календарът на Fibank има не само социална, но и благотворителна кауза. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската инициатива може да подкрепи Българската федерация по художествена гимнастика като се сдобие с календара на символичната цена от 10 лв. във всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел изцяло в полза на родната художествена гимнастика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки