Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Григор Димитров съчета полезното с приятното и от днес вече има правото да управлява най-мощните мотори в света. Българинът никога не е крил страстта си към високите скорости и допреди това е имал завършена категория "B" за управление на мотоциклети, но явно това не е достатъчно за първата ни ракета и той иска да може да се докосне до най-висококубиковите машини (над 125). 

Любопитното е, че Григор е претърпял лек инцидент с мотор в миналото и разкрива пред американско списание, че се е отказал завинаги от превозните средства на две колела, но оттогава са минали над 10 години и изглежда топ тенисистът ни е преодолял своите притеснения, които някога са го спирали да даде воля на тази своя страст.

Световният номер 10 е трябвало да премине единствено през практичния изпит, тъй като вече е имал покрита категория за управление на въпросното превозно средство, а самият той не пропусна да се похвали с хубавите новини, като благодари на автошкола "Auto-ecole Georges", с чиито инструктори се е подготвил за поредното ново предизвикателство: "Толкова прекрасно изживяване и невероятни хора! Благодаря ви!" - написа Димитров в социалните мрежи, където качи снимка със собственичката на автошколата, цитиран от "Мач Телеграф". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки