Зетят на Боби Михайлов строи палат

Вижте подробности

Зетят на Боби Михайлов строи палат

Чисто ново футболно имение е на път да издигне бившият капитан и треньор на "Левски" Живко Миланов, пише Lifeonline.bg. Той начена строеж на луксозен палат в полите на Витоша.

Жиката е мъж на голямата дъщеря на Борислав Михайлов - Бисера. Двамата имат две момчета - Николай и Мартин, които са тръгнали по бащиния път и ще стават футболисти. През февруари зетят на Боби М. направи първа копка на обекта. Той вкара багер на терена и символично разби бутилка с шампанско в кофата на машината.

Проектът предвижда новата къща на Живко да бъде последен писък на технологията. Според чертежите, който самият той показа, сградата навява чувството за възрожденски стил, но в модерен минимал стил.

Семейството ще се шири на два етажа, а през лятото децата ще си играят на огромен зелен двор. Очаква се до края на годината да приключи грубият строеж на зданието, след което семейство Миланови да го обзаведат по свой собствен вкус, пише столичен ежедневник.

Жиката прекрати активната си футболна кариера преди две години, след като докторите откриха здравословен проблем с белите му дробове. Миланов обяви, че спира с футбола, със сълзи на очи. 

Лекарите му препоръчаха да се премести от града и да прави дълги разходки на чист въздух из планините. Оттогава Живко често е забелязван да катери върхове. Затова и новият му дом ще бъде построен в планински район със свеж въздух високо над софийския смог. Съпругата му Бисера работи в агенция за луксозни недвижими имоти. Двамата ще отбележат 12 години от сватбата си на 30 май тази година.

Шефът на БФС е обещал да помага на семейството както със съвети, така и финансово. Тъстът никога не е крил топлите си чувства към Миланов. Още за сватбата през 2010 година Боби извади 50 хиляди лева за събитието, на което присъстваха над 500 гости. Самият Михайлов и съпругата му - бившата гимнастичка Мария Петрова, живеят в голямо имение с градина в баровския квартал Бояна. Живко, Бисера и внуците често им гостуват.