Женско отмъщение! Бивша продаде медала фланелката на световен шампион

Вижте подробности

Женско отмъщение! Бивша продаде медала фланелката на световен шампион

Халфът на Байер Леверкузен Есекиел Паласиос изживя изключително болезнен момент, след като бившата му съпруга Йесика Фриас продаде на търг златния му медал от и фланелката му от финала на Световното първенство в Катар, в който Аржентина спечели титлата след успех над Франция с изпълнение на дузпи.

Паласиос и Фриас имат спор по финансови въпроси заради неизплатен дълг за къщата в Тигре, където живее инфлуенсърката. Той е отказал да плати въпросната сума, за да покрие разходите за дома, където живее бившата му.

Затова Фриас е решила да си отмъсти на полузащитника, продавайки двата най-паметни предмета за Паласиос от футболната му кариера досега. 

Тя е заплашила футболиста, че ще го стори, а няколко часа по-късно си пусна снимка в социалните мрежи, на която позира с купувача на златния медал на бившия й.

„Искам той да подпише развода ми. Искам от него само това, което ми се полага на мен, дори не семейното имущество, което има в Германия“, заяви Йесика Фриас, която се ожени за Есекиел Паласиос през 2021 г., но се разведе с него през 2023 г., след като откри, че той й изневерява.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки