Юго Лорис: Беше като боксов мач, ударите следваха един след друг

„Това е жестоко, съдбата просто не пожела да ни се усмихне“

Юго Лорис: Беше като боксов мач, ударите следваха един след друг

Капитанът на националния отбор на Франция по футбол Юго Лорис имаше някои фантастични изяви в мача, но не бе така убедителен при дузпите в края.

"Реагирахме по време на финала. Това беше почти като боксов мач, ударите следваха един след друг. Единственото съжаление, което можем да имаме, е, че напълно пропуснахме първото полувреме. Но не се оставихме. Трябваше да има победител и това се определи след дузпи. Беше жестоко. Чувстваме се изцедени в момента. Почти един месец бяхме тук. Можехме да се откажем  при 0:2, но продължихме да вярваме и бяхме близо до пълен обрат. Но явно съдбата не искаше да ни се усмихне. Това положение в 120-ата минута можеше да бъде 4:3 за нас... Трябва да поздравим аржентинците, които направиха голям турнир и голям финал", каза футболистът на Тотнъм пред телевизия TF1.

"Не е сега моментът да говорим за бъдещето ми. Трябва да мине време, да видя нещата от друг ъгъл и ще отговоря. Това беше болезнена вечер за всички играчи, за щаба, за привържениците, въпреки че направихме голям мач. Но това е болката да загубиш", каза още Юго Лорис.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки