GMT-R от Revenge Design

Американското тунинг ателие Revenge Design, специализирано в доработки на модели на групата GM и Honda, ще покаже първият си собствен модел. Това ще стане след няколко дни на изложението в Детройт, където Revenge Design ще покаже суперавтомобила GMT-R

GMT-R от Revenge Design
Американското тунинг ателие Revenge Design, специализирано в доработки на модели на групата GM и Honda, ще покаже първият си собствен модел.  Това ще стане след няколко дни на изложението в Детройт, където Revenge Design ще покаже суперавтомобила GMT-R.


Колата е произведена на уникална тръбна рама с монтиран двигател в средната й част.

На GMT-R ще може да се монтира всеки от двигателите V8 на GM Performance Engines, с мощност от 500 до 650 к.с.

С двигател имащ мощност 600 к.с., новият автомобил с тегло малко над 1000 кг. има ускорение от място до 100 км/час за 3 секунди. Новият суперавтомобил определено може да се похвали с необикновената си донаминост.

GMT-R ще бъде оборудван с автоматична шестстепенна скоростна кутия с електронно управление, активно окачване реулируемо от купето на автомобила, мощни спирачни апарати (с шест бутала на предноразположените и четири на задноразположените). Теглото ще бъде разпределено в съотношение 42 спрямо 58 процента, като лекият превес в тежестта ще бъде в полза на задната ос.