Maserati демонстрира Quattroporte Sport GT S

По време на международното автомобилно изложение в Детройт- сърцето на американската автомобилна индустрия, на щанда на Maserati ще се състои световната премиера на върховата модификация в гамата на модела Quattroporte- Quattroporte Sport GT S.

Maserati демонстрира Quattroporte Sport GT S

По време на международното автомобилно изложение в Детройт- сърцето на американската автомобилна индустрия, на щанда на Maserati ще се състои световната премиера на върховата модификация в гамата на модела Quattroporte- Quattroporte Sport GT S. Освен че ще се превърне в най- впечатляващият представител на своето четириврато семейство, новата кола ще отбележи и 70-та годишнина от първата победа на Maserati в легендарното състезание Indianapolis 500.

Новото Quattroporte Sport GT S ще предложи възможно най- добрата комбинация между лукса и динамиката, която може да постигне марката. Техническите промени, които се наблюдават при автомобила са свързани с оптимизирането на електрониката на двигателя (V-образeн, осемцилиндров, 4.7 литров, 440 конски сили), нов софтуеър за управлението на трансмисията, променено предно и задно окачване, нова спортна изпускателна система и др.

По- спортното и агресивно излъчване на Maserati Quattroporte Sport GT S е резултат от новата черна лицева решетка, новите предни светлини и с решени в титаниев цвят рамки, двойката овални накрайници на изпускателната система, новите спортни седалки с кожена тапицерия и др.