НКП към Сираков: Обещанията, имитациите и лъжите са до време

Клубът на привържениците предупреди за нова порция "блъфове"

НКП към Сираков: Обещанията, имитациите и лъжите са до време
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с остра декларация срещу мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков.
Позицията е свързана с предстоящата пресконференция на 10 април (сряда), на която се очаква легендарният бивш нападател да обяви добри новини, свързани с дълга към НАП.
 
Позицията:
 
До Наско Сираков,
мажоритарен собственик,
 
Утре, 10 април, сте решил за пореден път да излъжете левскарската общност със сладки приказки и мазни обещания, които са ви продиктувани от най-близкото ви обкръжение.
 
Сигурни сме, че отново ще монтирате ехидната си усмивка и ще ни обясните, че сте спасил любимия ни Клуб. Така както бяхме сигурни, че ще организирате тази пресконференция след двата мача, в които гледахме „комплексирани“ треньори и футболисти, а не горди Левскари.
Ние отдавна знаем, че лъжата (във вашите среди думичката е блъф) за вас е начин на живот, но все пак да припомним някои факти:
 
Това, че ще бъде погасена голяма част от дълга на Клуба към държавата, се случва благодарение на финансовата подкрепа на левскарите и най-вече на постъпленията от трансферите на футболистите, привлечени в Клуба след септември 2021 г. и разбира се на спонсори на Клуба.
 
Малка, но съществена подробност е, че това можеше да се случи още в началото на миналата година, когато като мажоритарен собственик спряхте трансферите на Кордоба и Краев, а в допълнение щеше да се спести и едногодишната лихва върху главницата възлизаща на повече от 700 000 лв. Да не говорим, че тези двама футболисти сега са далеч от цената, която можеше да им се вземе тогава.
 
Какво стана с обещанието, че през лятото на 2023 г. ще се вземат повече пари от трансферите им? На Краев му се плаща без да играе. За Кордоба ще видим…
Но не това е най-страшното. Страшни са непоправимите щети, които бяха нанесени върху Левски и Левскарството след отстраняването на кадърните и работещи хора от Клуба. Ако не бяха вашите „мъдри управленски решения“ сега Левски щеше да разполага с адекватно управление, треньор и отбор борещ се да върне Клуба там, където му е мястото. Страшно е разделението в публиката, предизвикано от вашите действия и бездействия.
За съжаление, благодарение на вашата „най-добра експертиза“, левскарската общност става свидетел на връщането на посредствеността в играта на отбора и привличане на футболисти с „качества“, за които вероятно пак ще кажете след време, че струват нула лева.
 
След това пак ще има обещания за светло бъдеще, разкази за безсънни нощи, за лошите по-малко от 1%, които пречат на развитието на Клуба, носят глоби и т.н.
Сигурно е, че има „почитатели“ на клуба, които ви вярват.
Но, г-н Мажоритар, обещанията, имитациите и лъжите са до време.
На терена Истината винаги излиза наяве, а излизания на терена тепърва предстоят... ще видим дали ще са със свалени гащи - по ваш пример.
Само ЛЕВСКИ!
Бивш политик се подигра жестоко с Бербатов

Борис Марков разкрил защо Бербатов 2 години повтарял само "Революция"

Камата след шоу в Румъния: 55 000! Уникално изживяване!

Обърнаха звездния тим на Стоичков от 2:0 до 2:3

Стоичков, Моуриньо и куп звезди в Румъния

Вижте какво правят там

Мъри при „Левски на левскарите“

Вижте подробности

Красен Кралев: Морето победи всички! Респект, Илиан

"Щастлив съм, че като фен и приятел бях част от тази магия".

Не късогледство, злоба е срещу Черно море!

Вижте коментара на варненски журналист

Кралев: Рядко някой може да победи хегемона в българския футбол два пъти за сезон

"Тича е нашата крепост", написа той

Кралев с историческа справка: Варненци обичат футбола и живеят с него

Вижте кога и къде е пристигнала първата футболна топка в България

Левски на левскарите отваря нов офис, кани феновете

Събитието е на 24 май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки