Николай Ишков пред Novsport.com: До 2-3 месеца ще бъдем мажоритарни собственици на ЦСКА, ще имаме високи цели

Подписан е предварителен договор с Титан АС. Това потвърди председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов пред Novsport.com. „Да, предварителен договор е подписан. Клубът вече е обезпечен. Все пак, това не означава, че клубът официално е продаден, тъй като има други неща, които трябва да се извършат. Ще чакам разрешение от Комисията по защита на конкуренцията, освен това трябва да се направят и преводи на английски, както и други неща, което отнема време. При всички случаи обаче вече имаме предварително споразумение”, заяви Томов.

Николай Ишков пред Novsport.com: До 2-3 месеца ще бъдем мажоритарни собственици на ЦСКА, ще имаме високи цели
Вече има сключена сделка между „Титан АС” и ПФК ЦСКА АД. До 2-3 месеца ще бъдем мажоритарни собственици на клуба. Това потвърди пред Novsport.com представителят на „Титан АС” в преговорите за „червените” и смятан за бъдещ шеф на ЦСКА Николай Ишков. „Не мога да говоря с точност, но до това време всичко вече ще бъде точно, а след като поемем контрола върху клуба, тогава ще има и свикана пресконференция. Не мога да кажа още какви финансови средства ще налеем и какви футболисти ще привлечем, защото това ще го направим в периода на работа. Ще преценим какво е нужно на клуба и ще се стремим да осигурим всичко по силите си”, заяви Ишков.

"Прочетохме доста пиеси на Шекспир, като напразни усилия на любовта и накрая добрия край оправя всичко, но днес подписахмре предварителен договор. В рамките на три месеца ще приключим официално всички неща, които трябва да се извършат пред двете страни. В този договор има клауза за ексклузивитет.
Ще минат около 3 месеца, докато бъде приключена напълно сделката и влезем във владение. От понеделник ставам втори изпълнителен директор на ЦСКА. Това е част от сделката и аз ще бъда гарант за всички действия, които се случват в клуба."

"Взимаме клуба на средата на полусезона, така че не можем да правим драстични промени. Не трябва да има гръмки думи, какво розово бъдеще очаква ЦСКА. Най-важното е да се гарантират всички планове, които е направило сегашното спортно-техническо ръковдоство, и да се направяи по-добри, да се подсили отборът с нови попълнения.
Не виждам причина Димитър Пенев и целият му щаб да не останат. Преднината на Левски не е драстична, така че е съвсем преодолима. Тя е почти никаква. При одбри действия на целия щаб и ако мотивираме финансово футболистите, те ще си свършат работата."

„Първото, което трябва да направим, е да осигурим едно психологическо спокойствие на всички в отбора, защото това имаше много въпросително около новата собственост на клуба, което повлия психически на всички в тима, както и на футболистите. Смятам, че е най-важно момчетата да бъдат спокойни, защото тогава се работи по-добре. Ще се стремим да изградим силен отбор и ако може ще привлечем някои футболисти, като целите ни ще са високи, както подхожда на тим като ЦСКА”, каза още Ишков.

В аудиофайла можете да чуете цялото изказване на Николай Ишков
Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки