Димитър Пенев: Търсим нови попълнения, но никога няма да се откажа от младите ни футболисти, Пиетробон идва на проби

Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев даде първата си пресконференция за новата година, предаде репотер на Novsport.com. Наставникът честити на всички журналисти новата година, говори за селекцията, програмата на отбора и финансовото състояние на отбора. Чичо Митко говори около 20 минути, като не проспусна и да каже и няколко забележителни фрази.

Димитър Пенев: Търсим нови попълнения, но никога няма да се откажа от младите ни футболисти, Пиетробон идва на проби

Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев даде първата си пресконференция за новата година, предаде репотер на Novsport.com. Наставникът честити на всички журналисти новата година, говори за селекцията, програмата на отбора и финансовото състояние на отбора. Чичо Митко говори около 30 минути, като не проспусна и да каже и няколко забележителни фрази.

По думите на Пенев в тима засега са двамата нигерийци, които са на проби, както и нападателите на Пирин Веселин Стойков и Херман Пиетробон, за които по-рано единствени ви съобщихме, че идват в клуба.

"Селекцията върви, но вие знаете, че аз никога няма да се откажа от младите футболисти, като Чипев, Тонев, Тошев, които имат намерение да стават титуляри", заяви Пенев.

Другите нови в тима са Ивайло Петров, Йордан Минев и Дормушали Саидходжа.

Той съобщи, че в София остават 12 играчи, половината от които ще бъдат преотстъпени, а с другите клубърт преговаря чрез техните мениджъри какво да ги правят. Това са: Кирил Михайлов, Димитър Петков, Атанас Зехиров, Джикад Кемил, Зе Руи, Удоджи, Янко Санднаски,. Евгени Йорданов, Ивайло Димитров, Димитър Димитров, Владимир Манчев и Владислав Златинов.

ЦСКА заминава днес за Банско, където ще остане до 18-и януари. На 17-и ще има една контрола. „Не сме определили с кой тщ бъде. Вероятно ще е с Пирин, Беласица или Пирин (Гоце Делчев)”, заяви Пенев.

Отборът се прибира в събота, а в понеделник заминава за Кипър. На 22-ри играе с Цървена Звезда , на 25-и Бърно, 28-и АЕК (Лимасол) и 31-ви с Динамо (Минск).

След прибирането си отборът заминава на 3-и за турнира в Албена, а после ще се подготовя до началото на първенството в София, където ще направи още една или две контроли.

„Имаме нови членове в ръководството, нови спонсори, но това е въпрос на ръководството, аз ще говоря само по футболните въпроси”, каза Пенев и добави един от лафовете си. „ЦСКА винаги се бори за шапмпионска титла, купа, и други купи, които се учредяват за в бъдеще и които са закрити . ЦСКА е световноизвестна в света, а да не говорим в Европа”, заяви многозначително Пената.

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки