Младенов: Приемам лично мача с Лудогорец, ще е жестока битка

“Думите на Жоаким са лошо интерпретирани, мисля да го използвам”, каза той

Младенов: Приемам лично мача с Лудогорец, ще е жестока битка

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след загубата от Локо (Горна Оряховица) с 2:3, всички мислят за двубоя с Лудогорец от 16-ия кръг на А група. Той определи предстоящото дерби като "жестока битка". 

 

“Ние проведохме един седмичен цикъл, така програмиран целенасочено за мача с Лудогорец. Днес може последната тренировка. От тази контрола се възползвахме максимално. От една страна, добре, че теренът беше тежък. Още един мач за сила. Искахме да избегнем по-твърдите единоборства, защото всеки един футболист ни е важен. Мисля, че и двата отбора се възползваха от този мач. Дадох възможност на хора, които играят по-малко, и на юношите, за да продължават своето развитие”.


“Мачът с Лудогорец го примаме много лично - както аз, така и целия клуб. Просто ще проведем една война. Една жестока битка и накрая ще видим кой ще излезе победител. Във футбола нервите никога няма да приключат. Ще има нерви, интриги, провокации. Тук в България е така”.

 

Специалистът говори за думите на нападателя Аурелиен Жоаким. Както е известно, той е заявил пред медия в родината си Люксембург, че лекарският екип на ЦСКА не си е свършил работата и затова не може да се излекува вече два месеца от контузията си.

 

“Мисля, че в Люксембург лошо са интерпретирали думите му. Ние говорихме с него и взехме решението да отиде там по-рано да се лекува, защото тук докторите имаха по-важни задачи. От там са го препратили в Германия и мисля, че ще е готов за мача с Лудогорец. Даже мисля и да го използвам”, каза Младенов.


“Тези дни бяхме служебно ангажирани, пътувахме до Португалия. Всичко може да се научи от един западен клуб. Това какво се правили и какво сме свършили обаче няма да коментирам”, добави треньорът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки