Черноморец ще проведе подготвителен лагер в Германия

Една от предпочитаните бази за подготовка на футболни тимове в Германия в близост до Щутгарт, ще приеме за седмица отбора на Красимир Балъков.

Една от предпочитаните бази за подготовка на футболни тимове в Германия в близост до Щутгарт, ще приеме за седмица отбора на Красимир Балъков.  

Старши треньорът на бургаския тим в продължение на десет години носеше екипа на Щутгарт като футболист и треньор. Балъков изигра над 240 мача с фланелката на отбора, като за този период отбеляза и 54 гола. Две години работи и като помощник треньор на тима. За повечето привърженици на футбола както в Германия, така и у нас още е ярък споменът за грандиозното изпращане, което Щутгарт устрои на един от най - добрите футболисти в клубната си история.
 

Отличните взаимоотношения, които Балъков съхрани с бившите си колеги и ръководители, доведоха до организирането на втори подготвителен лагер за отбора на „Черноморец – Бургас” в базата на спортно училище Руит, което е известно с откриването и изграждането на много футболни таланти, част от които играят в момента в различните немски дивизии. 

За престоя си в базата, „акулите” са планирали една контролна среща, като съперникът за нея ще бъде уточнен до няколко дни. Базата, в която ще се подготвя отборът на „Черноморец – Бургас” разполага с четири терена, два от които са с отопление. В комплекса има и изкуствен терен с нормални размери. 
 

    
До заминаването си за Германия, футболистите на Красимир Балъков ще се подготвят в Анталия и Поморие. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки