Левски отказа на Металург, ще играе с Терек и Шахтьор

Последното за момента решение за контролите на Левски в началото на подготвителния лагер в Анталия е: Левски играе с Терек и Шахтьор, но отказва мач с Металург Донецк, където играе Велизар Димитров, съобщи радио "Дарик". Това е последната корекция след като по-рано имаше вариант Левски да играе с Терек на 5 февруари, а да откаже мача с Шахтьор на следващия ден

Последното за момента решение за контролите на Левски в началото на подготвителния лагер в Анталия е: Левски играе с Терек и Шахтьор, но отказва мач с Металург Донецк, където играе Велизар Димитров, съобщи радио "Дарик". Това е последната корекция след като по-рано имаше вариант Левски да играе с Терек на 5 февруари, а да откаже мача с Шахтьор на следващия ден.

В крайна сметка Левски пътува за Анталия на 3 февруари. На 4 февруари отпада мача с Металург Донецк и Велизар Димитров. На 5 февруари „сините” срещат Терек Грозни. Контролата ще даде възможност на Вячеслав Грозни да види в игра Жеан Карлос, към когото от руския тим има интерес. Освен треньора Грозни, още един треньор ще гледа специално играта на бразилеца. В Терек отскоро се подвизава Благо Георгиев, който ще има възможност да играе срещу приятеля му Георги Иванов. Обикновено двамата играят в един тим на мачлетата в зала и жънеха постоянно успехи. В руския тим са и бившите „армейци” Вальо Илиев, Петре и Забавник.

На 6 февруари Левски среща Шахтьор Донецк. На 8 февруари мач със Сигма Оломоуц, на 11 февруари със Спартак Търнава, на 15 февруари с Динамо Минск, на 16 февруари с Татран Прашов. Още не е ясен съперникът срещу когото ще се изправят „сините” на 24 януари, за когато е определена единствената контрола тук на лагера в Кипър.

Още от БГ Футбол

„Не ни беше никак лесно“, отчете треньорът на Арда

„Тогава наградата ще бъде още по-голяма“, заяви Светльо Ковачев

„Радвам се, че Ботев излезе с децата, но защо не го направиха срещу нас“, пита треньорът

„Утре ще разберете с кого преговарям“

Вижте какво каза треньорът на Ботев Пд след загубата от Арда

Вижте подробности

Вижте какво съобщиха от клуба

Вижте всички наказания на ДК към БФС

Вижте кога ще се играе решителният двубой

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки