Левски отказа на Металург, ще играе с Терек и Шахтьор

Последното за момента решение за контролите на Левски в началото на подготвителния лагер в Анталия е: Левски играе с Терек и Шахтьор, но отказва мач с Металург Донецк, където играе Велизар Димитров, съобщи радио "Дарик". Това е последната корекция след като по-рано имаше вариант Левски да играе с Терек на 5 февруари, а да откаже мача с Шахтьор на следващия ден

Левски отказа на Металург, ще играе с Терек и Шахтьор

Последното за момента решение за контролите на Левски в началото на подготвителния лагер в Анталия е: Левски играе с Терек и Шахтьор, но отказва мач с Металург Донецк, където играе Велизар Димитров, съобщи радио "Дарик". Това е последната корекция след като по-рано имаше вариант Левски да играе с Терек на 5 февруари, а да откаже мача с Шахтьор на следващия ден.

В крайна сметка Левски пътува за Анталия на 3 февруари. На 4 февруари отпада мача с Металург Донецк и Велизар Димитров. На 5 февруари „сините” срещат Терек Грозни. Контролата ще даде възможност на Вячеслав Грозни да види в игра Жеан Карлос, към когото от руския тим има интерес. Освен треньора Грозни, още един треньор ще гледа специално играта на бразилеца. В Терек отскоро се подвизава Благо Георгиев, който ще има възможност да играе срещу приятеля му Георги Иванов. Обикновено двамата играят в един тим на мачлетата в зала и жънеха постоянно успехи. В руския тим са и бившите „армейци” Вальо Илиев, Петре и Забавник.

На 6 февруари Левски среща Шахтьор Донецк. На 8 февруари мач със Сигма Оломоуц, на 11 февруари със Спартак Търнава, на 15 февруари с Динамо Минск, на 16 февруари с Татран Прашов. Още не е ясен съперникът срещу когото ще се изправят „сините” на 24 януари, за когато е определена единствената контрола тук на лагера в Кипър.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки