Бадема: Надявам се ЦСКА да не накарат Вальо Илиев да си тръгне

Нямам да получавам повече пари от ЦСКА. Всичко е точно

Бадема: Надявам се ЦСКА да не накарат Вальо Илиев да си тръгне
Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров се надява, че няма да се стигне до познатата ситуация един от лидерите на „червените“, в случая Валентин Илиев, да напусне клуба заради различни неуредици.
 
„Следя това, което се случва в българския футбол. Всичко опира до финансите. Такава ни е държавата. Нямам да получавам повече пари от ЦСКА. Всичко е точно. Надявам се да не стане с Вальо Илиев така, че да го накарат да си тръгне. Всички познават Вальо и няма да ме учуди, ако се случи така“, започна Гъргоров, който след скандал напусна "армейския" лагер през лятото на 2014 г.

После, припомняме, неговият близък приятел Валентин Илиев се застъпи за него.
 

„Докато съм тук, прочетох някои неща и си говорих с него. Трябва да има уважение. А и феновете трябва да се запитат защо си тръгват така играчите, но това вече е друга тема. Има кой да я обсъжда. Надявам се да не си тръгне от ЦСКА. Нали виждате. И аз бях в ЦСКА. Всичко бе нормално, но избухна бомбата в един момент. Обиден съм на Сашо Томов и Сашо Тодоров. Тези хора не мога да ги уважавам и не мога да ги коментирам", каза още Бадема пред Нова телевизия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки