Дерменджиев ще бистри състава за Берое в контролата срещу Динамо (Киев)

Най-голямата дилема е кой да получи доверие в атака - Безяк или Кишада

Дерменджиев ще бистри състава за Берое в контролата срещу Динамо (Киев)
Лудогорец ще направи днес генерална репетиция за сблъсъка с Берое в 1/8-финалите за Купата на България. Пър­вият мач между двата тима е на 15 февруари от 13:00 ча­са в Стара Загора, а ре­ваншът е седмица по-късно в Разград от 15:30. Треньорът Георги Дерменджиев изпробва в последната контрола с Ди­намо Киев близък състав до този, който ще пусне в пър­вия мач за пролетта. Именно сблъсъкът с гранда от Украй­на, който е от 18:00 часа, се явява и най-сериозният тест за Лудогорец в подготовката.

Липсата на националите Михаил Александров и капита­на Светослав Дяков няма да се отрази на плановете на специалиста. Той вече е наясно, че двамата ще бъдат титуляри в Стара Загора. Днес обаче ще бъдат избистрени и останали­те девет. Без никакво съмне­ние под рамката ще е Владис­лав Стоянов, който пропусна спаринга с Днепър. Пред него ще са Моци и Терзиев, който не бе пуснат за контрола та на България с Румъния днес. Вдяс­но ще е Кайсара, а в случай че Йордан Минев не се възстано­ви, то като ляв бек ще започне Витиня. Със сигурност в тече­ние на мача ще се появи и Ангуло. В средата на терена тан­дем ще са Анисе и Ешпиньо, ка­то именно от тях ще бъде избран партньор на Дяков за Стара Загора. При положение че контузията в ахилеса поп­речи на Мисиджан да играе, то вдясно иде бъде Абало, а вляво Вандерсон. Дилемата пред Дерменджиев е кой да започне на върха на атака - Кишада или Безяк. Най-вероятно иде бъде изпробвана тактика без слове­неца.

Съперникът на Лудогорец -Динамо Киев, в момента е во­ден от 40-годишния бивш на­падател Сергей Ребров. Той пое тима през април 2014-а и само месец по-късно го изведе до първи трофей от 2009-а - Купата на Украйна, побежда­вайки на финала шампиона Шахтьор с 2:1. На полусезона в първенството бившият клуб на Георги Пеев се намира на първа позиция с 5 точки аванс пред миньорите и има реален шанс да спре хегемони­ята им. През есента Динамо освен че натрупа преднина, успя да се класира и на 1/16-финалите в Лига Европа, където ще срещне Гингам.

Досега в подготовката ук­раинците са изиграли 7 конт­роли - Борусия М (5:1), Базел (2:3), Бенфика Луанда (1:0), Мюнхен 1860 (2:0), Сувон(1:0), Алхесирас (2:0), Астра Плоеид (2:2). 
ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки