Сашо Бранеков тренира на облекчен режим в Агия Напа

Шампионът ЦСКА днес тренира за втори ден в Агия Напа, Кипър, съобщава официалният сайт на клуба. Армемейците проведоха две занимания за деня на едно от многобройните помощни игрища

Сашо Бранеков тренира на облекчен режим в Агия Напа

Шампионът ЦСКА днес тренира за втори ден в Агия Напа, Кипър, съобщава официалният сайт на клуба. Армемейците проведоха две занимания за деня на едно от многобройните помощни игрища. Възпитаниците на Димитър Пенев на сутрешното си занимание, което започна в 10.00 часа имаха бегови натоварвания. Почти през цялата тренировка кондиционния треньор Марин Гъдев не даде почивка на футболистите. Всички играчи взеха участие в упражненията.  

 
Втората тренировка започна в 15.15 часа, за когато е предвиден и началният час на първата контрола. Тя ще бъде на 24.01 (събота) срещу Балтика (Русия). Тази тренировка бе с топка и новите състезатели имаха възможност да покажат качества. а. В края на заниманието отборът бе разделен на две и бе проведена двустранна игра, в която се включиха и помощник треньорите Ради Здравков и Сашо Станков. Както и вчера единствен Александър Бранеков се подготвяше на индивидуален режим, тъй като продължава да има оплаквания.
 
Днес отново температурите в Агия Напа около 15 градуса, но на следобедното занимание се появи лек вятър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки