Цветан Чурлинов с контузия в лагера на ЦСКА

Днес футболистите на ЦСКА отново тренираха двуразово като за разлика от предните дни, температурата бе около 20 градуса и имаше лек ветрец, което създаде една отлична предпоставка за добри занимания.

Приключи и третият ден от подготовката на ЦСКА в Агия Напа, Кипър, съобщава сайтът на „червените”. Днес футболистите на ЦСКА отново тренираха двуразово като за разлика от предните дни, температурата бе около 20 градуса и имаше лек ветрец, което създаде една отлична предпоставка за добри занимания.

На сутрешната тренировка отборът отново заложи на физическите упражнения, в които се включи цялата група на ЦСКА. Следобедните занимания бяха с топка, но Александър Бранеков пак тренира отделно от останалите. Очаква се до края на седмицата и той да се включи пълноценно.

Македонецът Цветан Чурлинов получи контузия на палеца на дясната ръка и се наложи след тренировката да бъде закаран за снимка. Всички останали футболисти тренираха с приповдигнато настроение и се очаква с огромен интерес предстоящата първа контрола в събота с Балтика (Русия).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки